Ondřej Kričfaluši přestupuje do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Ondřej Kričfaluši přestupuje do Teplic

Mládežnický reprezentant Ondřej Kričfaluši přestupuje do Teplic, Slavia má právo koupit devatenáctiletého stopera zpět za předem smluvených podmínek.

Na Stínadlech ze Slavie už hostují Petr Hronek, Daniel Fila a Albert Labík. „Věříme, že Ondra prokáže na prvoligové úrovni naplno svůj potenciál. Přejeme mu hodně štěstí. Zároveň máme jasně nastavené podmínky, za kterých se Ondra v budoucnu bude moci vrátit do Slavie,“ říká k přestupu sportovní manažer A-týmu Přemysl Kovář.

Kričfaluši začínal s fotbalem v klubu SK Kraslice na Karlovarsku. Následně prošel mládežnickými kategoriemi v Baníku Sokolov, v roce 2018 uskutečnil svůj přestup do červenobílých barev.

V sezoně 2021/2022 získal s kategorií U19 mistrovský titul v I. Celostátní dorostenecké lize, stal se také vítězem Československého poháru, když sešívaní porazili slovenského mistra U17 AS Trenčín 1:0.

Za A-tým debutoval 194 cm vysoký obránce 21. srpna 2022 v zápase s Pardubicemi, když naskočil z lavičky na 16 minut. V loňské sezoně odehrál za Slavii v šesti ligových zápasech celkem 43 minut. Českou republiku reprezentoval v kategoriích do 19 i 20 let.

Na podzim Kričfaluši hostoval v druholigové Vlašimi, kde odehrál 15 soutěžních zápasů.

Ať se ti na nové adrese daří, Kričfa!

Aktuálně

Výhra v Hradci. Zářil Provod, první gól pro Zmrzlého

28. 4. 2024
Sešívaní zvítězili v lize na hradecké půdě po dlouhých dvou letech a z epilogu základní části si odváží důležité tři body. O výhře 2:1 rozhodly dvě branky v rychlém sledu z kopačky Lukáše Provoda a Ondřeje Zmrzlého těsně před poločasem.

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Další články