Do druhého poločasu s vylepšenou aplikací SLAVIA! | SK Slavia Praha
Více

Do druhého poločasu s vylepšenou aplikací SLAVIA!

S příchodem jarní části Fortuna ligy se v aplikaci můžete těšit na nové funkce. Darování vstupenek, zrychlené zobrazení permanentky či vstupenky před utkáním nebo čekací listina na permanentky pro příští sezonu.

Vstupenka na jedno kliknutí

Pokud jste u turniketu bojovali s hledáním detailu své vstupenky či permanentní vstupenky, zatím co za vámi stáli nervozní fans ve frontě, tak tomu je konec. Od teď si zobrazíte detail s QRkem na jedno kliknutí přímo z homepage.

  • Do aplikace přidáváme quickbutton, který bude dostupný všem držitelům platné vstupenky či permanentky vždy několik hodin před utkáním.
  • Přímo z úvodní stránky aplikace se tedy na jedno kliknutí dostanete do detailu všech platných vstupenek či permanentních vstupenek
  • Plovoucí ikona se nachází v pravé spodní části aplikace

Darování vstupenky

Kupujete v appce vstupenky pro kamarády a pokaždé jim pak musíte posílat PDF verze vstupenek z emailu? Nově už je možné zakoupit i přeposlat vstupenky kamarádům přímo v aplikaci.

  • V sekci ZAKOUPENO stačí vybrat Darovat vstupenku
  • Zadáte email příjemce, případně doplníte vlastní pozvánku a vstupenka už dotyčnému letí do appky i na mail

Waiting list

Nemáte permanentku, ale chtěli byste ji pořídit pro sebe nebo své blízké na příští sezonu? Právě pro vás je určena čekací listina, díky níž můžete zvýšit svoji šanci na získání permanentní vstupenky pro další sezonu.

  • Registrace na waiting listu bude probíhat od prvního ligového utkání jarní části F:L do 30. 4. 2024
  • Registrovat se je možné pouze prostřednictvím aplikace SLAVIA
  • Formulář naleznete v sekci PRODEJ – PERMANENTKY
  • Požádat bude možné až o 2 permanentní vstupenky
  • Pro rodiny s dětmi bude možné zvolit speciální checkbox, na základě kterého vás budou kontaktovat pracovníci ticketingu
  • Slávisté, zapsaní na waiting listu budou mít po ukončení předprodeje pro současné permanentkáře přednostní právo na nákup permice před volným prodejem
  • Fanoušci s nejvyšším počtem zakoupených vstupenek pod svým registrovaným účtem v aplikaci SLAVIA budou mít přístup k nákupu permanentních vstupenek ještě dříve
  • Celkové pořadí bude tedy záviset na počtu zakoupených vstupenek v průběhu jarní části sezony v rámci registrovaného účtu v aplikaci SLAVIA. V případě shodného počtu bude o pořadí rozhodovat dřívější termín registrace

FAQ WAITING LIST

Počítají se mi i vstupenky zakoupené mimo aplikaci SLAVIA? Tzn. na prodejních místech Ticketportalu, případně na jejich webu?
Počítají se všechny vstupenky zakoupené pod účtem, pod kterým je žadatel přihlášený na waiting list. Jde tedy o účet, který využíváte v rámci aplikace SLAVIA.

Kdy přesně se dozvím, jestli jsem byl vybrán jako úspěšný žadatel?
Vyhodnocení pořadí na waiting listu proběhne po ukončení možnosti přihlásit se na waiting list (v průběhu května). Následně každý uživatel obdrží informaci, kolikátý je v pořadí. O tom, kolik žadatelů bude mít nárok na přednostní nákup, se rozhodne po ukončení prodeje pro stávající permanentkáře. Žadatelé, kteří budou nad pomyslnou čarou, obdrží informaci notifikací a budou mít časové okno určené pro nákup permanentní vstupenky. Ostatní žadatelé následně budou moci zakoupit permanentní vstupenku v rámci zbývající kapacity. Pokud se kapacita nevyprodá ani v této fázi, bude následovat volný prodej permanentních vstupenek.

Jak se mnou bude probíhat komunikace v případě zařazení na seznam úspěšných žadatelů pro nákup permanentní vstupenky?
Informaci o pořadí a následně také o vyhodnocení žádosti obdrží každý uživatel pomocí notifikace a zároveň emailem a to po ukončení možnosti registrace na waiting list. Úspěšní žadatelé budou mít v předem stanovený termín možnost přednostního nákupu permanentní vstupenky. Ostatním žadatelům se možnost nákupu otevře v další fázi prodeje.

Zařadil jsem se na waiting list až po třetím domácím kole, ale vstupenky na Jablonec, Pardubice i Teplice jsem měl skrze TP zakoupené. Budou započítané?
Pokud byly vstupenky zakoupeny pod stejným účtem, jako je uživatel přihlášený v aplikaci, budou se tyto vstupenky počítat.

Kritérium vyhodnocení žadatelů bude dle zakoupených vstupenek nebo navštívených utkání?
Hlavní kritérium je počet zakoupených vstupenek během jarní části sezony pod registrovaným účtem. V případě rovnosti rozhoduje o pořadí termín registrace na waiting list.

Jaký je maximální počet vstupenek, který mohu koupit na utkání?
Pokud není určeno v pravidlech pro dané utkání jinak, tak na jedno utkání lze koupit maximálně 6ks vstupenek v rámci jednoho účtu, případně v rámci jednoho nákupu.

Jsem permanentkář, s rodinou máme 4 permanentky – tudíž vstupenky na jednotlivá utkání nekupujeme, ale máme zájem o rozšíření našich řad. Máme se zařadit na waiting list?
Ano, na waiting list se můžete zařadit. Systém je nastavený tak, aby zvýhodňoval fanoušky, kteří v současné chvíli permanentní vstupenku nevlastní a musí si tedy kupovat jednotlivé vstupenky.

Počítá se mezi zakoupené vstupenky i darovaná vstupenka od známého z permanentky?
Ne, darovaná vstupenka z permanentní vstupenky není započítána. Pokud se jedná o zakoupenou vstupenku na konkrétní utkání, tak taková vstupenka je započítána k účtu uživatele, který ji zakoupil.

Když se zařadím na waiting list, bude cenové zvýhodnění oproti volnému prodeji permanentek?
Cenové zvýhodnění platí pro stávající permanentkáře. Waiting list slouží ke spravedlivému zvýhodnění pro zisk permanentní vstupenky žadatelů dle nastaveného klíče, nikoliv k cenovému zvýhodnění.

Jaká konkrétní navštívená utkání budou započítána do vyhodnocení?
Do vyhodnocení budou započítána všechna soutěžní utkání A-týmu jarní části (základní část F:L, MOL Cup, Evropská liga) zakoupena pod stejným účtem, pod kterým je provedena registrace na waiting list. Započítává se počet zakoupených vstupenek na tato utkání.

Kde mohu kontrolovat počet zakoupených vstupenek skrze svůj účet?
Po ukončení možnosti registrace na waiting list bude každý registrovaný uživatel informovaný o konečném pořadí prostřednictvím notifikace. Zakoupené vstupenky se zobrazují v aplikaci v sekci ZAKOUPENO – ZÁPASY (po zaškrtnutí boxu „Zobrazit proběhlé zápasy“). V této sekci se nachází také darované vstupenky, které se do pořadí nezapočítávají.

V mojí aplikaci se mi nezobrazuje nikde nabídka waiting listu, kde je prosím problém?
Zkontrolujte si v App store nebo Google play, zda máte aktuální verzi aplikace. Pokud ano a přesto nevidíte waiting list v sekci PRODEJ – PERMANENTKY nebo ve vašem profilu během probíhající registrace (9. 2. – 30. 4. 2024), kontaktujte nás na emailu podpora@slavia.cz.

Aplikaci Slavia jsem si vědomě přihlásil pod jiným e-mailem, než mám registrovaný na Ticketportalu. Jakým způsobem mohu své dva účty spárovat?
Spárování účtů není možné. Vstupenky, které chci mít započítané do pořadí waiting listu je nutné kupovat pod účtem, pod kterým jsem registrovaný v aplikaci SLAVIA na waiting listu.

Zakoupené vstupenky na pokladnách se nebudou do výčtu akceptovat?
Ne, takovéto vstupenky nelze spojit s vaším účtem v aplikaci a tudíž je nelze započítat do pořadí na waiting listu.

Jsem zvýhodněn, když zadám, že mám zájem o 2 permanentky? Zvyšuje/snižuje se tím má šance?
Počet zadaných permanentek neovlivňuje šance na získání permanentní vstupenky.

Nesplnil jsem pravidlo 3x a dost a zařadil jsem se na waiting list. Je to v pořádku?
Ano, tato možnost je v pořádku.

Má zakoupená vstupenka s dětskou slevou stejnou „váhu“ jako plnohodnotná vstupenka.
Ano, každá zakoupená vstupenka má stejnou váhu.

Stáhněte si mobilní aplikaci Slavia

Stahujte Google Play aplikaci Stahujte iOS aplikaci

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články