ONLINE: Od 18:00 první jarní kolo s Jabloncem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 první jarní kolo s Jabloncem

Slávisté zahajují jarní část sezony ve Fortuna Areně proti Jablonci. V sestavě nechybí uzdravení Tomáš Holeš a Conrad Wallem.

V úvodním duelu jarní části bude branku sešívaných hájit Aleš Mandous, stoperskou trojici před ním tvoří Lukáš Masopust, Igoh Ogbu a Tomáš Holeš. Kraje mají na starosti David Douděra s Conradem Wallemem.

Oscar hraje 150. soutěžní zápas za Slavii ve středu pole po boku Petra Ševčíka a Lukáše Provoda. Další jubilant startuje v útoku, Václav Jurečka hraje 150. ligový zápas a na hrotu nastupuje společně s Mojmírem Chytilem. Zimní posily David Zima, El Hadji Malick Diouf a Ondřej Zmrzlý začínají na lavičce.

Ze zdravotních důvodů chybí Matěj Jurásek, Christos Zafeiris, Sheriff Sinyan, Jindřich Staněk a dlouhodobě zraněný David Pech.

SESTAVA: Mandous – Masopust, Ogbu, Holeš, – Douděra, Ševčík, Oscar, Wallem – Provod – Jurečka, Chytil

LAVIČKA: Kolář – Zima, Tijani, Tecl, Diouf, van Buren, Bořil, Schranz, Vlček, Tomič, Zmrzlý

Zápas začíná od 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Přijďte na otevřený trénink Walking Football

21. 5. 2024
Slavia, MČ Praha 10 a organizace Senior Fitnes pořádají a zvou na otevřený trénink Walking Footballu neboli „fotbalu v chůzi“. Bude se konat ve středu 29. května 2024 od 9:30 do 11:30 na tréninkovém hřišti v areálu SK Slavia Praha. Přihlásit se mohou nejen sousedé z „desítky“, ale také všichni slávisté a slávistky, kteří si chtějí vyzkoušet, jaké to je být hráčem Slavie. Účast na akci možná od 50 let věku.

Starší žáci jasně přehráli FTA, U17 slaví mistrovský titul

21. 5. 2024
Žáci U15 a U14 předvedli proti FTA povedené výkony i s dvouciferným výsledkem. Mladší dorostenci si po výhře v Liberci pojistili mistrovský titul. Přípravky změřily síly s výběry PFS. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Boluwatife Ogungbayi utrpěl vážné zranění. Čeká ho dlouhá pauza

21. 5. 2024
Dvacetiletý křídelník Victor Boluwatife Ogungbayi utrpěl v utkání B-týmu s Akademií Táborska zranění postranního a zkříženého vazu v koleni. Nyní ho čeká operace a pauza minimálně devět měsíců.

Další články