Proběhl otevřený trénink pro malé brankáře | SK Slavia Praha
Více

Proběhl otevřený trénink pro malé brankáře

Na začátku února proběhl první otevřený trénink mládežnické akademie. Brankářský trénink si přišlo vyzkoušet na 60 malých talentů.

Mládežnická akademie na začátku února uspořádala otevřený trénink pro zájemce z řad malých brankařů. Otevřený trénink spočíval ve vyzkoušení si tréninkové jednotky pod vedením trenérů z mládežnické akademie SK Slavia Praha.

V rámci otevřeného tréninku si jeho účastníci prošli třemi stanovišti, na kterých je čekali trenéři brankařů akademie s připravenými cvičeními. Vzhledem k velkému zájmu o tento trénink museli být účastníci rozřazeni do dvou časových slotů. „Takový zájem o otevřený trénink pro brankáře jsme nečekali. Jsme překvapeni a rádi, že má tato akce takový úspěch,“ říkal po tréninku organizátor tréninku Jan Dus.

Na malé brankáře se přišel podívat také trenér gólmanů A-týmu Radek Černý se svým svěřencem a slávistickým odchovancem Janem Sirotníkem. Do tréninku s dětmi se zapojili také brankáři akademie z dorosteneckých kategorií. S tréninkem pomáhal Adam Rezek, Stefan Jovanoski, Filip Slava, Tomáš Kolodziej a Matyáš Vágner, který je aktuálně na hostování ve Vlašimi.

Aktuálně

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY. První trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

30. 4. 2024
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

Další články