B-tým v sobotu od 13:30 proti rezervě Norimberku | SK Slavia Praha
Více

B-tým v sobotu od 13:30 proti rezervě Norimberku

Slávistický B-tým se v sobotu 17. února střetne v rámci zimní přípravy s rezervou německého Norimberku. Utkání se odehraje na Xaverově od 13:30, vstup na utkání je zdarma.

Slávisté se v sobotu 17. února utkají s další rezervou německého klubu. Po Bayernu Mnichov vyzvou svěřenci trenéra Střihavky B-tým druholigového Norimberku.

„Utkání na Bayernu jsme sice prohráli, ale jsme obrovsky pyšní na kluky za to, co v tomto duelu předvedli. Po celé utkání jsme byli rovnocenným soupeřem, v některých fázích jsme byli i lepší. Mohli jsme se s tím výsledkově popasovat lépe. Takový zápas je pro naše hráče velká škola. Na straně Bayernu stály velké individuality, které pravidelně trénují s A-týmem. Ukázali jsme si, že jdeme správnou cestou,“ hodnotil David Střihavka utkání na Bayernu.

S rezervou Norimberku se slávisté střetli už v letní přípravě. Na půdě německého soupeře zvítězili 4:0. „S Norimberkem jsme hráli v létě, takže k nám vlastně přijedou na odvetu. V létě jsme vyhráli vysokým rozdílem, tak uvidíme, jestli nepřijedou třeba se silnějším týmem posíleným o někoho z áčka,“ říká před utkáním Střihavka.

Poslední domácí přípravné utkání před startem sezony ČFL odehraje slávistický B-tým v sobotu 17. února od 13:30 na Xaverově. Stream z utkání nebude k dispozici, dorazte podpořit sešívané přímo na Xaverov. Těšíme se na vás!

Aktuálně

Výhra v Hradci. Zářil Provod, první gól pro Zmrzlého

28. 4. 2024
Sešívaní zvítězili v lize na hradecké půdě po dlouhých dvou letech a z epilogu základní části si odváží důležité tři body. O výhře 2:1 rozhodly dvě branky v rychlém sledu z kopačky Lukáše Provoda a Ondřeje Zmrzlého těsně před poločasem.

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Další články