V sobotu proti dorostu Viktorie Žižkov | SK Slavia Praha
Více

V sobotu proti dorostu Viktorie Žižkov

Fotbalistky Slavie čeká před reprezentační pauzou druhé a zároveň poslední přátelské utkání zimní přípravy. Na umělé trávě v Edenu se postaví proti dorostu Viktorie Žižkov U16. Výkop zápasu je naplánován od 13 hodin.

Slávistky nastoupí o víkendu k poslednímu zápasu zimní přípravy, kdy se před reprezentační pauzou postaví dorostu Viktorie Žižkov U16. Utkání se odehraje na umělé trávě v Edenu, kde minulý víkend dokázaly porazit polské mistryně z Katowic 2:1 po brankách Michelle Xiao a Terezy Szewieczkové.

„Mám za to, že utkání s dorostem pro nás představuje v průběhu sezóny skvělou příležitost. Hráči jsou fyzicky silnější a rychlejší, což nás nutí být ve všech aspektech na sto procent připraveny a snažit se s nimi držet krok. Díky naší účasti v Lize mistryň není zimní příprava startem od nuly, ale spíše pokračováním již rozjeté práce. Těšíme se na začátek ligy a v průběhu sezóny se soustředíme na získání obou trofejí,“ říká před zápasem útočnice Karolína Křivská.

Slávistky se chystají na své poslední přípravné utkání před nadcházejícím pohárovým soubojem, který se odehraje po reprezentační pauze 2. března proti Heršpicím. Přímý přenos proti dorostu Viktorie Žižkov nebude dostupný, proto neváhejte a přijďte naše fotbalistky podpořit přímo do Edenu! Těšíme se na vaši podporu!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články