Hráči na hostování: Dvě branky Fily i Ichova utažená bomba | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Dvě branky Fily i Ichova utažená bomba

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Michal Beran (Bohemians 1905): Drobný záložník odehrál na hřišti Hradce Králové přes sedmdesát minut hry. Důvěru trenérovi splatil asistencí na úvodní branku klokanů, v 80. minutě přízemním pasem na zadní tyč vyzval ke skórování Smejkala. Utkání skončilo remízou 2:2.

Daniel Fila (FK Teplice): Mladý útočník prožil snový start do úvodu sezony, při těsné výhře 2:1 nad Zlínem se postaral o obě branky sklářů. Ve 36. minutě nejdříve perfektním volejem zužitkoval tečovaný centr z pravé strany, definitivně pak o výhře domácích rozhodl po hodině hry, kdy zužitkoval přesnou přihrávku Gninga.

Albert Labík (FK Teplice): V duelu se Zlínem odehrál na levém halfbeku celé utkání, svoji prvoligovou premiéru okořenil aktivním výkonem a po zásluze se radoval z důležité výhry. Do statistik se zapsal žlutou kartou, kterou od rozhodčího uviděl v samém závěru utkání.

Filip Horský (FC Slovan Liberec): V zápase proti olomoucké Sigmě oslavil svůj první ligový gól v kariéře. Na trávník stále teprve dvacetiletý křídelník naskočil v 76. minutě, hned o pár chvil později pak skvěle zužitkoval pas Ghaliho a přesným zakončením do protipohybu brankáře zpečetil dvougólovou výhru Severočechů.

Filip Prebsl (FC Slovan Liberec): Jmenovec premiérového střelce odehrál proti Hanákům celý zápas, v defenzivě si vedl velice jistě a spolehlivým výkonem přispěl k čistému kontu i důležité výhře 2:0.

Ebrima Singhateh (SK Sigma Olomouc): Nadějný útočník si v prvním jarním kole odbyl svoji prvoligovou premiéru, do utkání s Libercem nastoupil na celou druhou půli, gólově se ale zatím neprosadil.

Marek Icha (FK Pardubice): Kmenový defenzivní univerzál sešívaných naskočil do utkání vloženého kola na trávníku Karviné po hodině hry. V 75. minutě se jako první dostal k míči odvráceném při rohovém kopu, opřel se do něj a krásným volejem zpoza vápna rozvlnil domácí síť. I díky jeho brance Pardubice zvítězily jasně 3:0.

Denis Halinský (FK Pardubice): Nadějný stoper a defenzivní stálice pardubické obrany odehrál kompletní utkání jak proti Slovácku, tak ve středečním duelu s Karvinou. V obou zápasech předvedl velice jistý výkon a výrazně Východočechům pomohl ke dvěma důležitým vítězstvím a skvělému startu do jara.

Antonín Kinský (FK Pardubice): Na jaře dostal talentovaný gólman důvěru mezi třemi tyčemi a v obou odehraných utkáních předvedl skvělé výkony. Zejména v duelu se Slováckem se zaskvěl několika důležitými zákroky, díky kterým udržel Východočechy ve hře a významně přispěl k jejich konečné výhře 2:1.

Ewerton (FC Baník Ostrava): Brazilský záložník a ofenzivní eso Slezanů odehrál proti Českým Budějovicím i plzeňské Viktorii velké porce zápasů, stejně jako celé ofenzivě, i jemu se však zatím příliš nedaří a spolu s celým týmem čeká jak na první jarní branku, tak první body do ligové tabulky.

Liga 1 (Rumunsko):

Andreas Dumitrescu (Sepsi OSK): Proti FCSB odehrál přes hodinu hry, i přes značnou převahu v držení míče se ale jemu ani zbytku týmu nepodařilo skórovat a duel pro ně skončil těsnou prohrou 0:1. Jedinou branku domácích vstřelil Alexander Baluta.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články