Adam Toula přestupuje do Viktorie Žižkov | SK Slavia Praha
Více

Adam Toula přestupuje do Viktorie Žižkov

Dvaadvacetiletý útočník Adam Toula odchází do Viktorie Žižkov. Mládežnický reprezentant do dvaceti let strávil poslední tři sezony na hostování ve Vlašimi, nyní míří ze Slavie na Žižkov.

Adam Toula začínal s fotbalem v šesti letech ve Vlašimi, ze které zamířil v roce 2013 do Slavie. V sešívaném dresu nastupoval v žákovských i dorosteneckých kategoriích, naposledy pak v B-týmu. S kategorií U19 si v sezoně 2019/2020 zahrál UEFA Youth League, ve které nastoupil do všech utkání a vstřelil dvě branky. V Dortmundu korigoval konečný stav na 1:5 a na Barceloně rozhodl v 88. minutě o výhře 3:2. V únoru 2022 zamířil na hostování do druholigové Vlašimi, kde strávil tři sezony. Nyní dvaadvacetiletý útočník přestupuje do Viktorie Žižkov.

Adame, přejeme ti hodně štěstí v dalším angažmá!

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články