Ve 12:00 los osmifinále Evropské ligy | SK Slavia Praha
Více

Ve 12:00 los osmifinále Evropské ligy

Páteční los ve švýcarském Nyonu rozhodne, s kým se Slavia utká v osmifinále Evropské ligy. Předem je jisté, že začneme 7. března venku a odvetu odehrajeme v Edenu o týden později.

Z losu vzejde jeden ze sedmi možných soupeřů, kteří zvládli play off Evropské ligy a nejsou ze stejné asociace jako Slavia. To je jediné omezení, narazit tak můžeme i na AS Řím, které jsme za sebou nechali ve skupině.

V play off se utkali týmy z druhých míst skupin Evropské ligy s týmy ze třetích míst ze skupin Ligy mistrů. Z milionářské soutěže ale jdou dál jen dva týmy – Benfica a AC Milan. Dále můžeme narazit i na německý Freiburg, Olympique de Marseille, Sporting CP a ázerbájdžánské překvapení z Karabachu.

Soupeře se dozvíme ve 12:00, los můžete v přímém přenosu sledovat na ČT sport nebo online ZDE. První zápas odehrajeme 7. března na půdě soupeře, odvetu o týden později doma v Edenu. O vstupenkách budeme informovat v nejbližších dnech.

Na našem Instagramu si můžete tipnout, kterého soutěže dostaneme a vyhrát dvě vstupenky na domácí odvetu.

Aktuálně

MATCHDAY derby žen: Uvařily jsme je jak guláš

30. 4. 2024
Vraťme se společně s kamerami MATCHDAY a mikrofonem, který je skryt pod dresem kapitánky Diany Bartovičové, za oponu sobotního derby žen (4:1), které dokázalo přilákat na tribuny Fortuna Areny přes šest tisíc fanoušků.

B-tým ve středu proti Povltavské FA

30. 4. 2024
Slávistický B-tým se ve středu utká v dohrávce 19. kola ČFL se Povltavskou FA. Utkání je na programu od 17:00.

Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes padesát fotbalistek

30. 4. 2024
Mládežnická akademie podporuje dívčí fotbal a snaží se propagovat ženský fotbal i mezi nejmenšími dětmi. Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes 50 fotbalistek ze všech koutů Prahy.

Další články