Otevřený trénink před pohárovým #309derby | SK Slavia Praha
Více

Otevřený trénink před pohárovým #309derby

Svátek fotbalu se blíží, touha udělat další krok na cestě za obhajobou trofeje stoupá. Přijďte se společně naladit na jeden z vrcholů jara, úterní trénink před 309. derby bude otevřený všem slávistům.

Sešívané čeká ve středu od 18:00 čtvrtfinále domácího poháru. Na domácí půdě Fortuna Areny vyzvou rivala z Letné, kde v minulé sezoně společně s tisíci fanoušky slavili zisk MOL Cupu. Tentokrát se rivalové potkávají už o dvě kola dříve, i tak ale budou slávisté potřebovat vaši maximální podporu!

V úterý 27. února od 16:00 proto bude na tréninkovém hřišti č. 1 probíhat otevřený trénink, kam můžete hráče přijít podpořit. Vstupné je dobrovolné – u vchodu na hřiště bude k dispozici QR kód, jehož pomocí můžete přispět na konto Nadačního fondu Slavie.

Všichni se na vás moc těší, tak na viděnou v úterý!

Aktuálně

MATCHDAY derby žen: Uvařily jsme je jak guláš

30. 4. 2024
Vraťme se společně s kamerami MATCHDAY a mikrofonem, který je skryt pod dresem kapitánky Diany Bartovičové, za oponu sobotního derby žen (4:1), které dokázalo přilákat na tribuny Fortuna Areny přes šest tisíc fanoušků.

B-tým ve středu proti Povltavské FA

30. 4. 2024
Slávistický B-tým se ve středu utká v dohrávce 19. kola ČFL se Povltavskou FA. Utkání je na programu od 17:00.

Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes padesát fotbalistek

30. 4. 2024
Mládežnická akademie podporuje dívčí fotbal a snaží se propagovat ženský fotbal i mezi nejmenšími dětmi. Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes 50 fotbalistek ze všech koutů Prahy.

Další články