CITIC završil svoji úspěšnou éru majitele Slavie | SK Slavia Praha
Více

CITIC završil svoji úspěšnou éru majitele Slavie

Tři mistrovské tituly, tři vítězství v českém poháru, tři čtvrtfinále prestižních evropských soutěží a nespočet pozitivních emocí na hřišti i mimo něj pro všechny sešívané příznivce. Výsledek šesti let působení CITIC Europe Holdings jako majoritního akcionáře klubu.

„Máme za sebou nejúspěšnější období novodobé historie klubu. V éře čínských majitelů byla Slavie zachráněna, plně oddlužena, získala do svého vlastnictví stadion Eden a pod hlavičkou CITIC se stala klubem evropského střihu nacházející se na 32. místě žebříčku UEFA. Vše podtrženo šesti trofejemi na domácí scéně. Navíc jsme dnes klubem s vyrovnaným hospodařením. Za všechny slávisty CITICu nesmírně děkuji. Byl to příběh, na který budeme všichni vzpomínat,“ dodal Jaroslav Tvrdík, předseda představenstva SK Slavia Praha.

Úspěšná éra CITIC Europe Holdings jako majitele SK Slavia Praha je tak k dnešnímu dni definitivně u konce. Transakce prodeje klubu a stadionu do rukou společnosti Fulleren, jejímž konečným beneficientem je investor, podnikatel a slávista Pavel Tykač, byla úspěšně dokončena.

28. února vychází nové číslo klubového magazínu HALFTIME s exkluzivní zpovědí nového majitele Slavie Pavla Tykače a největším rozhovorem, který kdy liberijská hvězda Oscar Dorley v Česku poskytla. Více na slavia.cz/halftime, předplatné můžete objednat ZDE.


Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články