Pavel Tykač se stal předsedou dozorčí rady SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Pavel Tykač se stal předsedou dozorčí rady SK Slavia Praha

Ve Fortuna Areně – Edenu dnes proběhla valná hromada SK Slavia Praha a první zasedání nové dozorčí rady klubu.

Předsedou dozorčí rady se stal Pavel Tykač. Členy dozorčí rady byli zvoleni Michal Tykač a Jan Bejbl. Dozorčí rada na svém prvním zasedání provedla také personální změny v představenstvu klubu. Z představenstva byli odvoláni Tomáš Syrovátka a Yansong Liu. Novými členy jsou Kateřina Vavrlová a Marek Beitl.

„Ve statutárních orgánech svých firem normálně nejsem, ale v případě Slavie to považuji za důležitou symboliku a současně i závazek vůči fanouškům. Těším se na spolupráci. Zároveň mám radost, že je dneškem dovršen proces převzetí vlastnictví klubu a společně se všemi slávisty se těším na novou éru,“ dodal Pavel Tykač, nový předseda dozorčí rady a majitel Slavie.

28. února vychází nové číslo klubového magazínu HALFTIME s exkluzivní zpovědí nového majitele Slavie Pavla Tykače a největším rozhovorem, který kdy liberijská hvězda Oscar Dorley v Česku poskytla. Více na slavia.cz/halftime, předplatné můžete objednat ZDE.


Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články