Ženy čeká vstup do ligového jara | SK Slavia Praha
Více

Ženy čeká vstup do ligového jara

Fotbalistky Slavie čeká v sobotu 9. března od 10:30 úvodní utkání ligového jara, kdy se postaví aktuálně čtvrtému týmu tabulky, Slovanu Liberec. Vstupné na utkání je zdarma.

Fotbalová liga žen je zpět! Slávistky pod vedením Karla Pitáka čeká po zimní přípravě a úspěšnému postupu do semifinále poháru FAČR první jarní utkání 1.ligy žen. Zápas proti čtvrtém týmu tabulky - Slovanu Liberec, kam během zimní přestávky odešla záložnice Kristýna Růžičková.

„Myslím si, že už se všichny moc těšíme na start ligového jara a budeme chtít ukázat na hřišti nasbírané zkušenosti z Ligy mistryň. Minulý víkend jsme hrály pohárové utkání do kterého jsme vstoupily skvěle, doufám tedy, že takto budeme pokračovat. Liberec má v sestavě spoustu mladých hráček, které nám nenechají nic zadarmo. Díky jejich nasazení a bojovnému duchu dokážou potrápit jakéhokoliv soupeře. Měly bychom si dát pozor na rychlé protiútoky v krajních prostorách, protože tam mají rychlé hráčky,“ upozorňuje mladá obránkyně Lucie Bendová.

„Další víkend nás čeká derby, velmi důležitý zápas a to derby. Jsme pro to připravené, dát do hry vše, získat vítězství na naši stranu a naladit se tak na vítěznou vlnu, která nás provázela celou podzimní část ligy,“ uzavírá.

První jarní kolo začíná od 10:30 na umělé trávě v Doubí. Vstup na utkání je zdarma. Slávisti, doražte podpořit naše fotbalistky.


Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

Další články