Slavia a Teplice společně podpořily ženy v azylových domech | SK Slavia Praha
Více

Slavia a Teplice společně podpořily ženy v azylových domech

Společný zápas, společná pomoc. Slavia a Teplice pokračují v nastolené tradici a u příležitosti utkání 24. kola se rozhodly podpořit ženy ve čtyřech azylových domech v Praze i v Teplicích, a to částkou 70 000 českých korun. Darované finance budou využity na nákup potřebného vybavení do domácností nebo nákupu hygienických a dalších potřeb.

Teplicko i Praha. Čtyři azylové domy, čtyři příběhy pomoci. Azylový dům pro matky s dětmi Agapé, azylový dům Naděje, Diakonie – azylový dům pro matky s dětmi a azylový dům Rosa. Každý s jiným přáním, na co darované prostředky využije. Nové bezpečnostní dveře, pračka pro všechny rodiny v domě nebo pleny, léky, domácí potřeby a další každodenní nutnosti.


Finanční šek na darovanou částku předali dnes zástupci Slavie i Teplic azylovým domům a v nejbližších týdnech dojde také k jejich návštěvě a doručení všeho, co si ženy přály. Stejně jako byl v rámci měsíce října vybrán Domov pro seniory v Bystřanech na Teplicku, tak i v březnu je pomoc tematicky zaměřena. První jarní měsíc totiž na Slavii patří celý ženám.

Polohovací lůžka už pomáhají zdraví seniorů

Za krátkou dobu své úzké spolupráce v oblasti CSR podpořily kluby již dva konkrétní projekty. Pětiletého Petříka s nemocí motýlích křídel a klienty Domova seniorů v Bystřanech u Teplic. Právě finanční pomoc z loňského října směrem k nejstarším se nedávno proměnila v realitu. Dvě zbrusu nová polohovací lůžka už jsou v provozu a šetří zdraví klientům a práci personálu.

Do každé pomoci se aktivně zapojují také Nadační fond Slavie a Nadační fond FK Teplice.


Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články