MATCHDAY Teplice. Neděle jako korálek | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Teplice. Neděle jako korálek

Pojďme se společně s kamerami MATCHDAY vrátit do Fortuna Areny, kde 17 464 fanoušků sledovalo epický návrat Matěje Juráska do základní sestavy. Podíváme se ale i do kabiny a na tribuny.

Začneme tradičně na SlaviaFestu, který byl tentokrát věnován slávistkám. V beauty fanzóně si vyslechneme tipy na výsledek nebo ochutnáme tradičně skvělé občerstvení. Společně s Teplicemi předáme šek pro azylové domy. Uslyšíme rozhovor s kapitánem florbalového Tatranu Střešovice Markem Benešem, dvakrát vyhlášeným čtvrtým nejlepším hráčem světa a kapitánem vítězů Champions Cupu, florbalové obdoby Ligy mistrů.

Před výkopem uctíme minutou ticha památku zesnulého funkcionáře Slavie Jiřího Vrby, který zemřel 2. března ve věku nedožitých 94 let. Děkujeme za vše, co jste pro náš klub udělal, pane Vrbo!

K zápasu nastoupí Lukáš Masopust s kapitánskou páskou, kterou pro měsíc březen navrhl Ondřej Vyhnánek. I on promluví, o přestávce se přiblíží svému dětskému snu – stát se kapitánem Slavie.

V samotném zápase úřadoval navrátilec do základní sestavy Matěj Jurásek, jeho dva zásahy položily základ pro výhru, kterou ve druhé půli pečetili Conrad Wallem s Václavem Jurečkou. Podíváme se i do kabiny, kde Tomáš Vlček o přestávce poprvé převzal kapitánskou pásku od Lukáše Masopusta. Jak velká čest je být kapitánem Slavie pak odchovanec sešívaných prozradí v samém závěru.

Po zápase uslyšíme i dojmy Oscara, který odehrál jubilejní stý ligový zápas v sešívaném. Přímo na ploše promluví i dvougólový hrdina Jurásek. Užijeme si děkovačku i návrat kanonýra Standy Tecla na hřiště.

Slávisti, ať se nový MATCHDAY líbí a těšíme se na vás ve čtvrtek, kdy nás čeká odveta s AC Milán. Však i o ní byla řeč s hrdiny nedělního zápasu.

Aktuálně

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Další články