MATCHDAY. Na San Siru a v Edenu proti AC Milán | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Na San Siru a v Edenu proti AC Milán

Slíbený a notně obsáhlý MATCHDAY z posledních dvou vystoupení slávistů v letošním ročníku Evropské ligy je tady. Naše kamery sledovaly venkovní souboj proti italskému gigantu, domácí odvetu rovněž.

Sešívaní si čtvrté evropské čtvrtfinále v éře Jindřicha Trpišovského a jeho kolegů nezahrají, stopku v osmifinále vystavil aktuálně druhý tým Serie A AC Milán (2:4, 1:3).

Co v novém MATCHDAY, který čítá 30 minut, uvidíte?

Vezmeme vás na taktické mítinky, které předcházely úvodnímu střetnutí na San Siru, skvělou italskou kávu, i do útrob sedmdesátitisícového svatostánku. Zjistíte, kdo se zapomněl na hotelu a jak vše vysvětlil. Uvidíte další invazi slávistických fanoušků, Milán se zahalil do červené a bílé barvy, tedy spíše kouře...

Stálo to za to, krásný zážitek!

Zříte zlomeného Malicka Dioufa, jehož brzké vyloučení určilo ráz venkovního zápasu. Znovu vás zahřejí fantastické rány v podání Davida Douděry a Ivana Schranze, o své dojmy se podělí Jindřich Staněk. Znovu budete součástí emotivní děkovačky, která byla hned dvojitá.

V Edenu se potkáte se Zlatanem Ibrahimovićem, který oba dva duely sledoval. Uvidíte vzpomínkovou lasershow, která připomněla pět let od slavného vyřazení Sevilly ve stejné fázi stejné soutěže.

Nejen o výsledku odvetného utkání, které sešívaní opět dohrávali v početní nevýhodě, promluví Igoh Ogbu, Christos Zafeiris a Oscar Dorley. Před kameru MATCHDAY zamíří samozřejmě také Matěj Jurásek, autor výstavní trefy na 1:3.

A čeká na vás mnoho dalšího, spousta exkluzivních záběrů.

Slávisti, děkujeme za vaši podporu, moc pro nás znamená. Nový MATCHDAY je pro vás!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články