Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni | SK Slavia Praha
Více

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U18

SK Slavia Praha vs. FK Pardubice 6:0 (4:0)

Sestava: Kalanin – Palán, Olatunji, Kopecký, Piták (46. Kočvara) – Hájek (60. Koffi), Holub, Franěk (60. Bahi)– Lacko, Toula (46. Teterya), Jinoch Jan (60. Belžík)

Góly: 12. Lacko, 30. a 35. Piták, 38. Toula, 46. Teterya, 69. Belžík

Hodnocení trenéra Radima Pfeifera: Do utkání jsme vstoupili dobře když se po dlouhé přihrávce středem od Kopeckého prosadil Lacko. Podobným způsobem jsme se dostávali za zadní řadu soupeře často. Nebezpeční jsme byli zejména z pravé strany hřiště. Soupeř občas zahrozil z rychlého přechodu, ale do větších šancí jsme ho nepustili. Dařilo se nám vstřelit i několik gólů po odraženém míči, kde kluci byli dobře připraveni dorážet. Po poločase jsme chtěli dobře navázat. To se povedlo po rychlém gólu, který vstřelil Teterya. Utkání jsme dominantním výkonem dovedli do vítězného konce.

U16

SK Slavia Praha vs. FK Pardubice 3:3 (2:1)

Sestava: Paar – Fuksa (58. Palaščák), Janota, Chaluš – Frolík, Horváth (58. Červenka), Klepáč (66. Pastyřík), Tománek – Drašnar, Brázda, Kozhushko

Góly: 5., 11. a 53. Brázda

Hodnocení trenéra Šimona Honetschlägera: Krásné mládežnické utkání. V úvodu jsme na soupeře vlétli a zanedlouho byl stav 2:0. Nejprve z dorážky po standardce Kozhushka, a poté po krásném centru od Drašnara. Přesto jsme na míči zas až tak dominantní, jak bych si představoval, nebyli. Pardubice mají pro nás velmi nepříjemný styl hry. Jsou silní, rychlí a s ničím se moc nemažou. Několikrát se snažili o konstruktivní rozehrávku i pomocí rotace, ale díky našemu velmi dobrému napadání od toho ustoupili a míče jen nakopávali za obranu. To nám dělalo problémy. Ve druhém poločase jsme se možná trošku zvedli na míči, ale soupeř se zvedl v rychlých protiútocích. Po dvou slepených gólech bylo vyrovnáno a náboj zápasu se dostal ještě více nahoru. Do poslední fáze zápasu nás hnala velká touha po vítězství, ale vznikaly tím větší mezery vzadu. Branku nakonec nevstřelil nikdo, ale šance byly na obou stranách.

U15

RMSK Cidlina Nový Bydžov vs. SK Slavia Praha 0:6 (0:4)

Sestava: Suchý – Pancíř, Kratochvíl (41. Barčot), Kuneš, Baroš, Kupera (41. Chadima), Mašek, Svoboda (41. Ilinčić), Zadorozhnii (41. Filip), Srb, Belžík (41. Procházka)

Góly: 2. Zadorozhnii, 3. a 18. Srb, 38. Pancíř, 44. vlastní, 61. Baroš

Hodnocení trenéra Filipa Jeřábka: Vyzdvihnout musím především výborný vstup do utkání, kdy jsme ve 3. minutě vedli už o dva góly, čímž jsme snahu domácích značně otupili. Soupeř se snažil hrát po celém hřišti jeden na jednoho, což nám v kombinaci s těžším terénem dělalo problém plynuleji kombinovat. Nicméně pokaždé, když jsme se dostali na soupeřovu polovinu, tak jsme byli nebezpeční. Druhá půle už se spíše dohrávala.

U14

RMSK Cidlina Nový Bydžov vs. SK Slavia Praha 1:8 (0:0)

Sestava: Jeřábek – Bryndza, Šafr (41. Novotný), Košťál D., Hofman – Biriukov, Teplý (41. Hurych), Štěpánek – Fukna, Všetečka, Šourek

Góly: 42. Novotný, 48. a 51. Štěpánek, 62. a 74. Fukna, 65. a 76. Šourek, 78. Biriukov

Hodnocení trenéra Pavla Němce: Poprvé jsme hráli na přírodní trávě. A první poločas bídně. Spousta technických nepřesností i nesprávných řešení. Na každou povedenou přihrávku přišla jedna nepovedená. Nedostávali jsme se příliš ani do velkých šancí, které bychom si měli vypracovat. Druhý poločas, i díky mírnému polevení soupeře, jsme již tempo a ráz zápasu diktovali jen my. Dostávali jsme se do šancí po hezkých akcích a dali krásné branky.

U13

SK Slavia Praha vs. Bohemians Praha 1905 1:2

Sestava: Vlasák – Kočí, Rakár, Botnari, Kléma, Sklenář, Petrović, Skopec, Šíma, Javůrek, Rigoci, Dvořák, Vrabec

Góly: Dvořák

Hodnocení trenéra Davida Pilaře: Dnešní utkání s klokany se nám moc nedařilo. Hlavně zakončení v prvním poločase, kdy jdeme několikrát z křídelního prostoru a netrefíme ani branku. My jsme se snažili o naši hru, tedy aktivní křídla, hra jeden na jednoho, držet míč a být trpěliví. Také jsme chtěli mít aktivní pohyb hráčů bez míče a nabídku. Ta byla slabá hlavně v útoku. Součinnost našich řad také nebyla dobrá. Pozitivem bylo, že naši hráči rotovali sestavou.

U12

SK Slavia Praha vs. RMSK Cidlina Nový Bydžov 10:7

Sestava: Vacek – Bayo, Botnari, Ficl, Chlumský, Jozífek, Paur, Plháček, Podhorský, Pokorný

Góly: 2x Bayo, 3x Paur, Chlumský, Pokorný, Podhorský, Plháček, Jozífek

Hodnocení trenéra Nicolase Kalinského: Dnešní zápas, který byl s herně slabším týmem, ale fyzicky vyspělejším. Po většinu zápasu jsme měli navrch. Tvořili jsme si hezké gólové situace a dokázali jsme překonávat blok. Soupeř dnes měl nejvíce šancí hlavně ze standardek nebo jsme jim pomohli chybami. Hlavně ve druhé třetině jsme neměli dobrý pohyb, odvahu a lehce jsme ztráceli míče. Máme za sebou náročnější týden co se týče absencí a kluci určitě zaslouží za celý týden plus dnešek pochvalu.

U11

Kapřík Cup

Celkové umístění:
1. SK Slavia Praha

Hodnocení trenéra Daniela Vilhelma: Po prvním pohodovém zápase, kdy si kluci zastříleli, přišlo v dalších zápasech trochu zklamání. Všechny zápasy jsme si museli poradit se zataženými soupeři, kteří čekali na své šance jen z brejků. V naší snaze jsme se dopouštěli velkého množství ztrát. Hodně špatných přihrávek a prvních doteků, slabí jsme byli i v zakončení. Naopak nám první den fungovala podpora krajních obránců, kteří se dostávali často nahoru a posílali před branku hodně zajímavých přihrávek. Všechny zápasy druhý den ve finálové skupině jsme vyhráli především díky vysoké intenzitě hry po celou dobu zápasu, díky odvaze našich hráčů jeden na jednoho a díky přepínání po ztrátě i při zisku. Za 240 minut hry jsme dostali dva góly a nebylo to díky štěstí nebo díky zázračným zákrokům brankáře. S tím jsme opravdu spokojeni. Naopak v zakončení jsme často hodně složití a nepřesní. Kluci byli na turnaji nejlepší a zaslouženě vezeme pohár pro vítěze domů do Prahy.

U11 + U10

SK Slavia Praha vs. RMSK Cidlina Nový Bydžov U12 1:6

Gól: Černý

Sestava: Vohralik – Šálený, Javůrek, Melvin, Kalík, Eliáš, Kaiser, Hofman, Konečný, Sosnovský, Černý

Hodnocení trenéra Radka Voltra: První třetinu jsme si zvykali na důraz a sílu starších soupeřů, měli jsme zbytečný respekt a byli málo odvážní ve výstavbě a pokusech jeden na jednoho. Ve druhé třetině jsme převzali iniciativu v držení míče, vytvořených šancích, úspěšných situacích jeden na jednoho a součinnosti dvou a více hráčů. Vytvořili jsme si několik příležitostí k vstřelení gólů, ale v koncovce jsme byli zbrklí. Ve třetí třetině naše herní převaha pokračovala, nicméně nedokázali jsme být efektivní v koncovce. I přes to bych vyzdvihl několik akcí od našeho brankáře až k zakončení na soupeřovu branku. Nutno podotknout, že jsme po celý zápas táhli za kratší konec v osobních soubojích. Pro nás zajímavá konfrontace.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články