Před vršovickým derby společný úklid okolí Edenu | SK Slavia Praha
Více

Před vršovickým derby společný úklid okolí Edenu

V sobotu 6. dubna, v den domácího ligového střetnutí proti Bohemians, společně uklidíme okolí Edenu a přilehlé oblasti našeho stadionu. Přidej se k nám!

Tento úklid je součástí celorepublikového projektu Ukliďme Česko. Slavia tuto iniciativu podporuje dlouhodobě a vyzývá všechny, kteří chtějí pomoci, aby se připojili.

#UklidmeEden je výzvou pro každého, kdo si cení čistoty okolí Edenu. Vaše zapojení může opravdu pomoci. Slávisti, pojďme společně uklidit Prahu 10 se zaměřením na přilehlou oblast našeho stadionu.

Jak bude úklid probíhat?

Akce se zahájí ve 14:00 srazem před recepcí stadionu Fortuna Areny, u vstupu č. 4, odkud vyrazíme jako sjednocená skupina do ulic Vršovic a okolí. Chcete-li se zapojit, pytle a rukavice pro úklid si můžete vyzvednout na dvou místech: u recepce SK Slavia Praha od 9:00 do 16:00, nebo ve fanzoně před zápasem s Bohemians od 15:00. Vyhodit posbíraný odpad můžete rovněž ve fanzoně, kde bude k dispozici kontejner.

Během úklidu nezapomeňte použít hashtag #UklidmeEden na sociálních sítích – budete tak mít šanci vyhrát kšiltovku s podpisem trenéra Jindřicha Trpišovského!

Kde se bude uklízet?

Orientační mapu naleznete zde, červenou barvou je vyznačen sportovní areál, šedou pak okolní ulice.

Podívejte se, jak se loni zapojili naši mládežníci.


Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články