U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem | SK Slavia Praha
Více

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Mládežnická kategorie U16 v pátek odpoledne míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů, konkrétně do města Al Ajn.

Turnaje se mimo sešívaných a domácího Al Ain FC zúčastní také Chelsea FC, Sporting Lisabon, japonský Kashiwa Reysol a marocké RS Berkane.

Slávisté odehrají v Arabských Emirátech v období 30. března - 7. dubna utkání proti všem zúčastněným týmům turnaje v hracím čase 2x 40 minut.

Přímé přenosy z utkání nebudou k dispozici, informace o průběhu vám přineseme na sociálních sítích mládeže Facebook, X a Instagram.

Realizační tým pod vedením hlavního trenéra Šimona Honetschlägera nominoval na turnaj tento tým: Tomáš Brázda, Ondřej Červenka, Jan Drašnar, Tomáš Ferenc, Ondřej Frolík, Jan Fuksa, Jan Hájek, Patrik Horváth, Štěpán Chaluš, Šimon Janota, Matěj Klepáč, Yaroslav Kozhushko, Patrik Kubů, Adam Paar, Martin Palaščák, Martin Pastyřík, Petr Potměšil, David Suda, Vojtěch Tománek, Ondřej Mašek, Matouš Srb

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články