Mladší dorostenci porazili Olomouc, skvělý B-tým zvítězil 7:0 | SK Slavia Praha
Více

Mladší dorostenci porazili Olomouc, skvělý B-tým zvítězil 7:0

Těžké utkání proti Sigmě Olomouc mladší dorostenci zvládli a vyhráli 3:0. B-tým porazil Robstav 7:0 a na jaře ještě neinkasoval. Starší žáci vyrazili na turnaj do Nizozemska. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

B-tým

SK Slavia Praha vs. FK Robstav 7:0 (4:0)

Sestava: Sirotník - Trédl, Behenský, Konečný (46. David Pech), Zachoval - Hájek, Dominik Pech (59. M. Pudil), Jelínek - A. Pudil (59. Sy), Škoda (59. Rama), Ogungbayi (69. D. Toula)

Góly: 3. Behenský, 20. Škoda, 37. Zachoval, 45. Ogungbayi, 62. David Pech, 66. a 76. Rama

Hodnocení trenéra Davida Střihavky: Robstav sebral během sezony 4 body Domažlicím a nám dal na podzim čtyři branky. Měli jsme z tohoto zápasu respekt. Nakonec se zrodí takový výsledek. Svědčí to o tom, že v základní sestavě může hrát každý člen týmu. S realizačním týmem řešíme, že nehrajeme poslední zápasy tak pohledně. Dneska jsme zbytečně vyházeli a poztráceli dost míčů. Na druhou stranu jsme více přímočařejší, dostáváme se do více nebezpečných situací, v defenzívě jsme silní, stabilní, a hlavně jsme vysoce efektivní v koncovce. Skóre za poslední čtyři utkání je výjimečné.

U19

SK Slavia Praha vs. SK Sigma Olomouc 1:1 (1:0)

Sestava: Tomas – Boledovič, Hanzelka, Mervard, Herák – Naskos (71. Franěk), Zamazal, Dufek (78. Koffi) – Palán (63. Teterya), Pikolon, Lacko (63. Jinoch Jan)

Góly: 22. Pikolon

Hodnocení trenéra Milana Titěry: Opět jsme ztratili body z pouze z důvodu zoufalé koncovky. První poločas, absolutní herní dominance, ze které jsme vytěžili pouze jeden gól z rohu a soupeře jsme nepustili ani ke střele. Druhý poločas jsme soupeře, který se soustředil pouze na obranu, nedokázali dorazit rozhodující brankou. Olomouc využila k vyrovnání jedinou situaci. Posledních 15 minut jsme nevyužili ani přesilovku ke vstřelení vítězné branky.

U17

SK Slavia Praha vs. SK Sigma Olomouc 3:0 (2:0)

Sestava: Dostalík – Kolísek, Kočvara, Slončík (66. Korenc), Beran – Čížek, Hubička, Filippov (66. Adam) – Belžík, Németh (66. Kumpan), Kolářík (77. Obdržálek)

Góly: 36. Filippov, 44. Čížek, 90. Obdržálek

Hodnocení trenéra Jaroslava Machače: Prvně jsme byli na trávě, takže to nebyl ideální výkon. Navíc jsme měli hodně kluků po zdravotních lapáliích či velkých minutážích na repre srazech. Měli jsme chybné očekávání, že čtvrtá Sigma, která se za první trojkou drží v závěsu, bude s námi hrát na férovku a bude k vidění pohledné mládežnické utkání. Bohužel opak byl pravdou a hosty hrající v bloku jsme dobývali. První půle tak byla hraná na jedné polovině a bylo otázkou času, zda se prosadíme. Nehráli jsme úplně rychle, míče často přidržovali, ale když už jsme hru zrychlili pohybem a doteky, pramenily z toho šance a branky po krásných akcích. Ve druhé půli už Sigma byla odvážnější, tak se hra více přelévala. Hosté si dokonce několik šancí vypracovali, ale branku jsme dali ke konci my, kdy se prosadil náš brankář občas zaskakující v poli.

U15

SK Slavia Praha vs. FK VIAGEM Ústí nad Labem 7:1 (2:0)

Sestava: Suchý – Chadima, Kratochvíl, Barčot, Baroš (41. Pancíř) – Ilinčić (41. Mašek), Srb (41. Zadorozhnii), Kupera – Filip (41. Svoboda), Procházka, Belžík

Góly: 2x Procházka, 2x Zadorozhnii, Filip, Pancíř, Mašek

Hodnocení trenéra Jakuba Glance: Musím pochválit soupeře za snahu o kombinační fotbal a za slušně zvládnutou přechodovou fázi hry. Kvalita na míči, rozhodování, řešení situací, zakončení, v tom všem jsme byli dnes jasně lepší a rozdíl ve skóre je zasloužený. Ve druhém poločase jsme některé situace zbytečně přehrávali, jinak ale všichni odehráli velmi dobré utkání.

U14

Turnaj Holandsko

SK Slavia Praha – RSC Anderlecht 0:3
SK Slavia Praha – Go Ahead Eagles 1:2
SK Slavia Praha – AZ Alkmaar 0:2
SK Slavia Praha – SV Epe U15 5:0
SK Slavia Praha – VfL Wolfsburg 2:2
SK Slavia Praha – Odense BK 1:0 pp
SK Slavia Praha – KRC Genk 1:5

Hodnocení trenéra Pavla Němce: První den se nám nedařila výstavba, nebyli jsme kvalitní s míčem u nohy a měli spoustu technických nedokonalostí. Velmi slabí jsme byli ale hlavně bez míče. Hráli jsme moc roztažení, neměli žádný odražený míč a měli slabou organizaci hry. Druhý den to už byly výrazně lepší výkony. Celý turnaj jsme také měli obrovské problémy se zraněními.

U14 + U13

SK Slavia Praha vs. FK VIAGEM Ústí nad Labem U14 7:2 (4:0)

Sestava: Vlasák – Kopřiva, Kočí, Kléma – Dvořák (50. Rigoci), Rakár, Petrović, Skopec (65. Javůrek), Suchý (41. Šíma) – Rusyn (65. Vavrla), Všetečka (41. Pěnkava)

Góly: 3x Všetečka, 2x Petrović, Rakár, Pěnkava

Hodnocení trenéra Davida Pilaře: Kluci hráli po dlouhé době zápas na velkém hřišti bez možnosti hokejového střídání a doplnění o hráče U14. Utkání začalo pro nás velmi dobře, když se hned na začátku prosadil Všetečka nechytatelnou střelou z přímého kopu. Následně jsme si vytvořili náskok, ale výsledek neodpovídal hře. I Ústí mělo gólové příležitosti, ale nedokázali je proměnit. V zápase se nám dařila hra přes naše střeďáky, kde bylo vidět dobré odskakování, nabídka a taky součinnost. Hráči měli mimo jiné za úkol se prosazovat opět z křídelních prostorů. Pochvala patří celému týmu, jak zápas zvládl i přes malý výpadek v druhém poločase. Nebyl to ale vůbec lehký zápas, jak se dle výsledku může zdát.

U12

FK Meteor Praha U13 vs. SK Slavia Praha 19:2

Sestava: Vohralík, Škorpil – Botnari, Hošek, Lžíčař, Pokorný, Paur, Ficl, Freimann, Háječek, Chlumský, Jozífek, Podhorský

Góly: 2x Freimann

Hodnocení trenéra Tomáše Wolfa: Dnes to byla pro kluky nepřiměřená výzva. Meteor měl drtivou většinu hráčů fyzicky velmi vyspělých. V kombinaci s velkým hřištěm, dvěma třetinami hraní proti větru a velkou brankou to bylo pro kluky hrozně těžké. Nemůžu říct, že bychom hráli špatně nebo že by to kluci v hlavě zabalili. Postupně jsme zkoušeli hrát na více přihrávek, méně doteků a více jeden na jednoho. Některé výstavby byly velmi povedené. Chyběla nám větší součinnost alespoň třech hráčů najednou na kterou kluci nejsou tolik zvyklí. Celkově to bohužel byla pro nás spíše kondiční příprava.

U11

FK Meteor Praha U12 vs. SK Slavia Praha 3:7

Góly: 2x Nesvadba, Pudlik, Eliáš, Aminu, Kalík, Pavlíček V.

Hodnocení trenéra Daniela Vilhelma: Velké hřiště a málo hráčů na střídání věstilo našim klukům velkou dřinu. Od začátku jsme hráli s odhodláním vyhrávat souboje a kvalitou na míči přehrávat soupeře. Hned na začátku se nám z presinku podařilo dát první gól, ale po něm se nám nedařilo proměňovat velké množství šancí, a tak úvodní třetina skončila 1:0. Do té druhé jsme vstoupili stejně nastavení, avšak naše chyba znamenala jednoduché vyrovnání. Chvíli na to jsme inkasovali podruhé a naše odhodlání a sebevědomí se vytratilo. Po ztrátě ve výstavbě jsme ještě dostali třetí gól a stav byl 1:3. O pauze jsme k hráčům měly proslovy, které se potkaly s hlavami hráčů a začaly se dít věci. Rychlé snížení, vyrovnání, otočení a konečné skóre 7:3. S góly přišly další hezké akce, povedené kombinace, další velké šance a naopak odešla únava.

U10

SK Slavia Praha vs. SK Dynamo České Budějovice U11

Hodnocení trenéra Petra Bystričana: Dobrý zápas s vysokou intenzitou hry. Celý zápas jsme byli více na míči, ale bohužel nás soupeř trestal po rychlém přechodu do protiútoku. Velká úspěšnost jeden na jednoho a následně rychlého vyjetí. Kluci dobře vyhodnocovali herní situace, kdy přihrát a kdy jít sami. Dobře jsme také využívali velikosti hřiště. V zakončení jsme byli slabší, měli špatné první doteky a když už se nám to otevře, tak kluci hledají ještě přihrávku do prázdné branky. Dále nám chyběl pohyb předních hráčů.

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články