Dorostenky vyhrály turnaj ve Frankfurtu | SK Slavia Praha
Více

Dorostenky vyhrály turnaj ve Frankfurtu

Slavistické dorostenky ovládly prestižní turnaj ve Frankfurtu, ze šesti zápasu ani jednou neprohrály. Nejlepší hráčkou turnaje se stala kapitánka Lucie Krejčová a nejlepší střelkyní Lucie Kroupová.

Slávistky absolvovaly poslední víkend v březnu mezinárodní turnaj Skyline Cup ve Frankfurtu. Formát turnaje byl jednoduchý, dvě základní skupiny po pěti týmech, hrálo se střídavě na umělé a přírodní trávě. Hráčky celkem odehrály šest utkání po pětadvaceti minutách. Hráčky Slavie v šesti zápasech ani jednou neprohrály, navíc byly oceněny i individuálně, nejlepší hráčkou turnaje se stala kapitánka Lucie Krejčová a nejlepší střelkyní Lucie Kroupová.

„Holky musíme pochválit, jak si počínaly v zápasech, držely se taktických pokynů a všechny zápasy měly pod kontrolou. Trenéři z ostatních týmů chválili naše hráčky za velmi dobrý výkon. Po závěrečném hvizdu propukly na hřišti oslavy, holky si vítězství na turnaji zaslouženě užily,“ zhodnotila turnaj trenérka Michaela Daněčková.

Výsledky turnaje:
SK Slavia Praha - 05 Oberrad 7:0

SK Slavia Praha - Victoria International Football 8:0

SK Slavia Praha - FC Viktoria 1889 Berlin 1:1

SK Slavia Praha - VFL Borussia Mönchengladbach 0:0
SK Slavia Praha - Twente 1:0 

SK Slavia Praha - Hegauer FV 1:0

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články