Hvězdné přání. Fotit jako ve snu a setkání s kapitánem | SK Slavia Praha
Více

Hvězdné přání. Fotit jako ve snu a setkání s kapitánem

Dárek k 25. narozeninám pro velkou slávistku Denisu, která se s obětavostí sobě vlastní stará o svoji imobilní babičku. Přitom zvládá nejen studovat, ale také pracovat na plný úvazek. Díky projektu „Hvězdné přání“ jsme Denise umožnili prožít jeden z jejích velkých životních snů. Stát se na jeden den fotografkou svého milovaného klubu.

Netradiční dobrodružství začalo pro Denisu ve fanzoně. Na #SlaviaFest poprvé zmáčkla spoušť a pustila se do zachycování atmosféry místa, kde se před každým zápasem baví tisíce slávistek a slávistů. Nedlouho na to se přesunula přímo k hrací ploše. S fotoaparátem v ruce procházela celý stadion a s nadšením dokumentovala každý krok – od rozcvičky až po samotný zápas.

Během svého „pracovního dne“ měla Denisa možnost nahlédnout do zákulisí, získat cenné rady od fotografů a rozvíjet tak dále svůj talent. Poté se setkala i s klubovým fotografem Martinem Malým, který patří mezi stálice a dnes už i legendy sledující Eden očima objektivu. Pro Slavii Malý snímá zápasy 22. sezonu. Jeho práci doposud znala jen z internetu a měla velkou radost, když si mohli popovídat o jejich společné vášni.

Za vrchol dne snů však považovala setkání s Janem Bořilem, jejím nejoblíbenějším hráčem Slavie, kterým je dle jejích slov sympaťákem, ale zároveň i rváčem a symbolem bojovnosti.

Denčo, děkujeme za fotky, doufáme, že sis svůj den užila a přejeme hodně úspěchů!

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články