Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Před ženským ligovým derby se ve středu 24. dubna bude v tréninkovém areálu SK Slavia Praha v Edenu konat dívčí tréninkové odpoledne.

Těšit se můžete na trénink pod vedením trenérů a trenérek dívčích týmů slávistické akademie. Letošní dívčí tréninkové odpoledne bude probíhat od 17:30 a bude určené pro dívky v letech narození 2013 – 2016.

Tak neváhejte a dorazte! #LetUsCook

Své registrace hlaste na email adam.jezek@slavia.cz.

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články