Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR | SK Slavia Praha
Více

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Slavia zdůrazňuje, že v souvisejícím mnohaletém probíhajícím trestním řízení nebyla proti klubu vznesena žádná obvinění a žádný z funkcionářů klubu v něm nevystupoval ani jako svědek. Navíc je nesporným faktem, že v zápase proti SK Sigma Olomouc nedošlo k vůbec žádné situaci, která by mohla zavdat jakémukoli podezření o ovlivnění zápasu.

Klub se nejprve seznámí s obsahem spisu, ale kategoricky prohlašuje, že se Slavia nikdy nedopustila nezákonného jednání, neusilovala o ovlivnění rozhodčích v rozporu s pravidly fair-play a nikomu neposkytovala a ani neslibovala žádné finanční výhody v této souvislosti. Záležitost nyní převezmou právní zástupci a klub se bude aktivně bránit.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články