Společně jsme uklidili okolí Edenu | SK Slavia Praha
Více

Společně jsme uklidili okolí Edenu

Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Nejvýznamnější akcí pro nás byla v průběhu dubna ta s názvem „Ukliďme Eden“, která je součástí celorepublikové a dnes již opravdu tradiční iniciativy „Ukliďme Česko“. V letošním roce se do ní zapojily nejen desítky našich fanoušků, ale také hráči, hráčky a trenéři z naší slávistické mládežnické akademie.

Před zápasem proti Bohemians jsme v přímém okolí stadionu společně vysbírali přes 100 pytlů odpadků (každý o objemu 100 litrů). Nejvíce jsme se zaměřili na úsek kolem železniční trati a domy v ulici Vladivostocká. K tomu se naše mládežnické týmy věnovaly úklidu také kolem svých tréninkových hřišť.

Děkujeme všem, kteří nám při úklidu okolí našeho stadionu pomohli!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články