B-tým v neděli vyzve na Xaverově Písek | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli vyzve na Xaverově Písek

Slávistický B-tým v rámci 26. kola ČFL vyzve Písek. Utkání je na programu v neděli 12. května od 10:15 na Xaverově.

Slávistický B-tým čeká v neděli utkání proti jihočeskému Písku. Slávisté vstoupí do zápasu s pětibodovým náskokem na prvním místě před druhými Domažlicemi.

Svěřenci trenéra Davida Střihavky v minulém kole zaváhali na hřišti rezervy Bohemians kde podlehli 1:2. Nyní tak se tak budou chtít vrátit na vítěznou vlnu.

Nedělní soupeř slávistické rezervy se aktuálně nachází na dvanáctém místě v tabulce se ziskem dvaceti osmi bodů. Na podzim se tyto týmy rozešly smírným výsledkem 2:2.

Písek má na jaře nelichotivou bilanci, kdy v posledních šesti zápasech získal pouze jeden bod.

Utkání mezi B-týmem Slavie a Pískem je na programu v neděli 12. května od 10:15 na Xaverově.

Přijďte podpořit mladé slávisty!

Vstupenky budou k dispozici na pokladnách xaverovského areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost.

Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Permanentkáři svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma. Přímý přenos utkání můžete sledovat na platformě TVcom.

Slávisti, těšíme se na vás!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články