Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti | SK Slavia Praha
Více

Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti

Kapitán Jan Bořil utrpěl při sobotním derby zlomeninu lícní kosti. Aktuálně je po operaci a čeká ho klidový režim zhruba na čtyři až šest týdnů. Vyšetření poraněné ruky podstoupil i Mojmír Chytil.

Kapitán Slavie Jan Bořil v souboji z 83. minuty sobotního 311. derby utrpěl zlomeninu lícní kosti a v pondělí úspěšně absolvoval operaci. Obránce sešívaných čeká klidový režim na čtyři až šest týdnů, po kterém se s obličejovou maskou bude moct zapojit do přípravy.

Hned po zápase odjel s Janem Bořilem na rentgenové vyšetření, které naštěstí vyloučilo zlomeninu, i Mojmír Chytil. Útočník Slavie je v intenzivní péči fyzioterapeutů s cílem snížení otoku a bolesti. Loket má zafixovaný a v nejbližší době proběhne další vyšetření, aby se zkontroloval stav měkkých tkání - vazů, svalů a šlach.

Honzovi i Mojmírovi přejeme brzké uzdravení!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články