V sobotu 18. května, derby žen na Proseku | SK Slavia Praha
Více

V sobotu 18. května, derby žen na Proseku

Úřadující mistryně ze Slavie mají před sebou druhé a zároveň poslední derby nadstavbové části sezony, které se odehraje v sobotu od 14:00 na Proseku. Přijďte je podpořit a pomoci jim prodloužit sérii ligové neporazitelnosti na 25 zápasů!

Slávistky mají dvě kola před koncem jistý zisk mistrovského titulu, navíc po finálové výhře nad Slováckem vyhrály i domácí pohár, čímž se staly držitelkami "double" a to už potřetí v řadě. První derby nadstavbové části zaplnilo Fortuna Arenu, kde před 6216 diváky předvedly naše fotbalistky proti Spartě skvělý výkon zakončený výsledkem 4:1. Tereza Szewieczková se blýskla dvěma brankami, zatímco Denisa Veselá a Martina Šurnovská přidaly po jedné.

V základní části sezony sezony si slávistky připsaly vítězství v prvním derby sezony v Epet Areně, kdy se brankově prosadila Šurnovská, odveta v Horních Měcholupech skončila remízou 3:3, kdy se hattrickem blýskla Michaela Khýrová.

„Liga je sice rozhodnuta, ale čeká nás derby, které samo o sobě nese velký náboj. Myslím si, že nikdo nemá na konci sezony problém s motivací, chceme do zápasu vstoupit s jasným cílem - potvrdit naše dosavadní úspěchy a výkony. Na Prosek pojedeme s odhodláním vyhrát,“ říká brankářka Olivie Lukášová.

Utkání 5. kola nadstavbové části proti Spartě začíná v sobotu 18. května od 14:00 na Proseku.
Utkání vysílá živě TVCOM. Slávisti, přijďte fandit!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články