MATCHDAY derby. Když si nemůžeš zařvat gól... | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY derby. Když si nemůžeš zařvat gól...

V 311. derby branka nepadla, slávisti na čelo tabulky i tři kola před koncem nadstavby ztrácí čtyři body. Kamery MATCHDAY byly na střetu nejlepších týmů soutěže v sobotu přítomné.

I třetí letošní derby skončilo dělbou bodů (0:0), sešívaní dál čekají na ligové vítězství z Letné, zatím poslední přišlo v prosinci 2022.

Hrdinou první půle byl Jindřich Staněk, lapil sólo Kuchty, konečky rukavic vytáhl hlavičky Krejčího s Wiesnerem. Pozorný byl i proti dalekonosnému pokusu Ryneše a Olatunjiho v úplném závěru. Reprezentační gólman neinkasoval v dresu s hvězdou na prsou ani ve svém druhém derby.

V 54. minutě měl po sólu Oscara na své pravé noze vedoucí branku Matěj Jurásek, Vindahl mu zmenšil střelecký úhel. O devět minut později už hráli domácí v deseti, za zákrok na Davida Douděru obdržel druhou žlutou Haraslín. Početní převaha ke kýžené trefě nevedla. Zafeiris, Chytil ani v nastavení Tijani dostat míč do sítě nedokázali.

Kapitán Jan Bořil v 83. minutě utrpěl zlomeninu lícní kosti, zápas přesto dokázal dohrát.

V novém dílu MATCHDAY uvidíte pochod slávistických fanoušků, kteří se sešli už na Staroměstském náměstí. O zápasu i vyhlídkách na zbývající tři kola promluví obránce Tomáš Vlček.

Slávisti, děkujeme za přízeň. Těšíme se na vás ve středu v Edenu, kde přivítáme Plzeň.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články