Akcelerovat další posun! Trénink talentů s Trpišovským a spol. | SK Slavia Praha
Více

Akcelerovat další posun! Trénink talentů s Trpišovským a spol.

V úterý 7. května proběhl trénink vybraných hráčů z mládežnické akademie pod vedením trenérů A-týmu. Akce se zúčastnili hráči z kategorií U16 – U19.

Slavia uspořádala už tradiční trénink talentovaných mládežníků pod vedením trenérů A-týmu, za deštivého úterý se aktéři sešli na tréninkovém hřišti v Edenu.

„Chceme tímto udělat klukům takový servis navíc. Aby dostali některé informace, které jim pomůžou v jejich kategoriích, později pak na hostování nebo i v A-týmu. Jednoduše chceme akcelerovat jejich další posun,“ prozradil Jindřich Trpišovský.

Mladí slávisté si vyzkoušeli několik cvičení po vzoru A-týmu od průpravných přihrávek přes zakončení až po intervalové hry. „Trénink jsem si užil moc. Trenéři nám dávali zajímavé podněty k tomu, jak se máme zlepšovat, co máme zařazovat do naší hry,“ potěšilo záložníka U19 Marka Naskose.

„Tempo bylo vysoké. Musím říct, že to byla jízda. Všichni se chtěli před trenéry A-týmu předvést,“ dodal záložník U17 Kryštof Čížek

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články