Ogungbayi utrpěl vážné zranění. Čeká ho dlouhá pauza | SK Slavia Praha
Více

Ogungbayi utrpěl vážné zranění. Čeká ho dlouhá pauza

Dvacetiletý křídelník Victor Boluwatife Ogungbayi utrpěl v utkání B-týmu s Akademií Táborska zranění postranního a zkříženého vazu v koleni. Nyní ho čeká operace a pauza minimálně devět měsíců.

Dvacetiletý křídelník Victor Boluwatife Ogungbayi patří v aktuální sezoně k tahounům slávistického béčka. Ve dvaceti dvou zápasech vstřelil třináct branek a je tak nejlepším střelcem sešívané rezervy.

V pátečním utkání s Akademií Táborska však Boluwatife Ogungbayi při střetu s protihráčem v 68. minutě utrpěl zranění, při kterém došlo k přetržení postranního a zkříženého vazu v koleni.


Diagnózu pak potvrdila magnetická rezonance v Ústřední vojenské nemocnici.

Boluwatifeho čeká operační zákrok, během kterého se odstraní poškozený vaz a nahradí se štěpem ze šlachy zadního stehenního svalu. Následná rehabilitace začíná ihned po operaci. Celková rehabilitace a rekondice bude probíhat v přesně daných fázích a návrat do tréninkového procesu se dá očekávat minimálně za 9 měsíců.

Bolu, přejeme ti brzké uzdravení!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články