Poslední utkání žen a mistrovské oslavy | SK Slavia Praha
Více

Poslední utkání žen a mistrovské oslavy

Fotbalistky Slavie čeká v sobotu 25. května od 14:00 velký den! Domácí utkání se Slováckem a mistrovské pozápasové oslavy, to vše na stadionu v Horních Měcholupech.
Slávistky úspěšně vyhrály i poslední venkovní utkání sezony, když v derby porazily Spartu 3:1, čímž potvrdily svou dominanci v letošní úspěšné sezoně a ligu vedou před posledním kolem s náskokem třinácti bodů. V aktuální sezóně nastřílely ve 20 zápasech 96 branek, z nichž 22 zaznamenala útočnice Marjolen Nekesa, která vede tabulku nejlepších střelkyň ligy. Fotbalistky Slavie si zajistily svůj 23. titul již tři kola před koncem sezony a převezmou ho v sobotu po posledním zápase se Slováckem, které obhájilo třetí místo z minulého roku.

„Máme splněné cíle, které jsme si do této sezony dali, za což jsem hrozně ráda. Čeká nás ještě poslední zápas, na který se plně soustředíme a chceme ho zvládnout, prodloužit sérii neporazitelnosti a pokračovat v této krásné jízdě. Na mistrovské oslavy se moc těším, bude to můj první slávistický titul. Poslední dny jsou skvělé, užíváme si je společně jako tým a myslím, že na tuto úspěšnou sezonu budeme ještě dlouho vzpomínat,“ říká útočnice Karolína Křivská.

Slávisti, buďte u toho s námi! Přijďte nás podpořit v posledním zápase sezony, zazpívat si slávistické chorály a po zápase zvednout společně nad hlavu 23. mistrovský pohár!

Utkání začíná v sobotu 25. května od 14:00 v Horních Měcholupech, vstup na utkání je zdarma.


Aktuálně

B-tým postupuje do druhé ligy

15. 6. 2024
Slávistická rezerva postoupila po výhře 2:1 v odvetném utkání play off s Velvary do druhé ligy. O branky se postaral Samuel Pikolon a vlastním gólem hostující Libor Drozda.

Do Slavie přestupuje Alexandr Bužek

15. 6. 2024
Novou posilou Slavie je mládežnický reprezentant Alexandr Bužek. Devatenáctiletý záložník, který naposledy působil ve Zlíně, podepsal v Edenu smlouvu do 30. června 2028.

Myslel jsem, že je to vtip. Strašně se těším

15. 6. 2024
Alexandr Bužek po podpisu čtyřleté smlouvy se Slavií zavítal k prvnímu rozhovoru. Probrali jsme jeho první rok mezi elitou, konkurenci, která v Edenu panuje, reakci rodinných příslušníků i plány do nového angažmá.

Další články