Slávistická neděle. Na béčko a pak rovnou do Edenu | SK Slavia Praha
Více

Slávistická neděle. Na béčko a pak rovnou do Edenu

V neděli 26. května vyzve slávistický B-tým na Xaverově od 10:15 druhé Domažlice, čeká na vás zlepšené občerstvení i posílená doprava. Přijďte slávisty podpořit v cestě za vítězstvím!

Klíčové utkání soutěžního ročníku ČFL skupiny A je tady. V neděli se představí slávistický B-tým na Xaverově a vyzve v souboji 28. kola druhé Domažlice.

Sešívaní mají aktuálně náskok tři body na svého nedělního soupeře, do konce sezony zbývají už jen tři kola.

Svěřenci trenéra Davida Střihavky v posledním utkání porazili rezervu Táborska 2:0 díky gólům Touly a Trédla. Velkou kaňkou ale bylo zranění Boluwatifeho Ogungbayie, který si v utkání přivodil zranění postranního a zkříženého vazu v koleni.

Domažlice mají za sebou sérii pěti výher. V posledním zápase porazili rezervu Českých Budějovic.

Sešívaná rezerva bude potřebovat v neděli vaši podporu. Na Xaverově se můžete těšit na posílený stánek s občerstvením a rozšířenou nabídku o sekanou v housce. Pro zájemce, kteří odpoledne pojedou podpořit A-tým do Edenu, bude vypraven speciální autobus kyvadlové dopravy od sektoru hostů v ulici Božanovská do zastávky Slavia. Autobus odjíždí ve 12:30.

Vstupenky na nedělní zápas B-týmu budou k dispozici na pokladnách xaverovského areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost.

Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Permanentkáři svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Slávisti, těšíme se na vás!

Aktuálně

B-tým postupuje do druhé ligy

15. 6. 2024
Slávistická rezerva postoupila po výhře 2:1 v odvetném utkání play off s Velvary do druhé ligy. O branky se postaral Samuel Pikolon a vlastním gólem hostující Libor Drozda.

Do Slavie přestupuje Alexandr Bužek

15. 6. 2024
Novou posilou Slavie je mládežnický reprezentant Alexandr Bužek. Devatenáctiletý záložník, který naposledy působil ve Zlíně, podepsal v Edenu smlouvu do 30. června 2028.

Myslel jsem, že je to vtip. Strašně se těším

15. 6. 2024
Alexandr Bužek po podpisu čtyřleté smlouvy se Slavií zavítal k prvnímu rozhovoru. Probrali jsme jeho první rok mezi elitou, konkurenci, která v Edenu panuje, reakci rodinných příslušníků i plány do nového angažmá.

Další články