Slavia je v TOP HOTELu Praha jako doma | SK Slavia Praha
Více

Slavia je v TOP HOTELu Praha jako doma

SK Slavia Praha využívá služeb wellnessu v TOP HOTELu Praha. Pravidelné návštěvy týmu dorostenek jsou nedílnou součástí relaxačního programu.

Privátní odpočinek zajištuje dostatek soukromí a možnost využít vše, co wellness nabízí: velký krytý bazén (17 x 7 metrů), whirlpool, finskou saunu, posilovnu a turbo solárium.

A jak taková návštěva slávistek probíhá?

Na začátek si některé dívky „dají do těla“ v útulné posilovně. Ostatní hráčky mezitím absolvují kondiční plavání v bazénu. Po výměně tréninkových skupin plynule přejdou sportovní aktivity v tu příjemnější část, a tou je právě relaxace. Zasloužený odpočinek začíná ve vířivce a přesouvá se do finské sauny a končí ochlazovacím bazénkem. Po tomto krásném odpočinku jsou dívky dostatečně zregenerovány na jejich případný trénink či zápas.

Osvěžit se a doplnit energii můžou ve wellness baru, v hotelové restauraci, na letní terase a v prostorách jedinečné japonské zahrady s jezírky a fontánami. Veškeré nabízené služby jsou dostupné i pro veřejnost.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články