Plán přípravy: Rakousko i střet s vicemistrem Polska | SK Slavia Praha
Více

Plán přípravy: Rakousko i střet s vicemistrem Polska

Podívejte se v článku, jak, kde a proti komu se slávisti budou připravovat na ligovou sezonu 2024/25 a 3. předkolo Ligy mistrů.

V pondělí 17. června tým vyrazí do rakouského Aigenu na kondiční soustředění, kde se bude připravovat do 25. června. Soupisku doplní mladí hráči a navrátilci z hostování, scházet budou reprezentanti, kteří se představí na evropském šampionátu v Německu, které odstartuje 14. června.

Po návratu z Rakouska svěřenci Jindřicha Trpišovského absolvují tréninkové jednotky v Edenu a v sobotu 29. června sehrají v Roudnici nad Labem první přípravný duel proti Pardubicím.

Herní soustředění v Aigenu proběhne od pondělí 1. do 12. července. Sešívaní na kempu postupně vyzvou polského vicemistra Śląsk Wrocław (středa 3. července) a Rapid Vídeň, čtvrtý tým rakouské Bundesligy (sobota 6. července). Plánovaný duel s Puskás Akademie (úterý 9. června) soupeř odřekl, klub hledá náhradního soupeře.

Generálku na ligový ročník 2024/25 sehrají slávisti v sobotu 13. července v Rakousku proti Žilině. O podrobnostech budeme informovat.

První ligové kolo proběhne o víkendu 20. a 21. července, první duel 3. předkola Ligy mistrů bude na programu buď v úterý 6. srpna, nebo ve středu 7. srpna. Los proběhne 22. července

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články