B-tým čeká v neděli poslední kolo ČFL v Hostouni | SK Slavia Praha
Více

B-tým čeká v neděli poslední kolo ČFL v Hostouni

V neděli 9. června se B-tým představí v posledním utkání základní části ČFL od 17:00 v Hostouni.

Vítězové ČFL skupiny A zavítají ve 30. kole na půdu pátého celku. Do Hostouně míří sešívaní s jistou účastí v baráži o druhou ligu a nic už je nemůže ohrozit. V posledním utkání totiž porazili rezervu Českých Budějovic 5:4 a vytvořili si tak šestibodový náskok na čele tabulky.

Hostouni, která se na podzim prala se slávistickou rezervou o první místo, aktuálně náleží pátá příčka tabulky. Z posledních pěti utkání dokázali získat pouze dva body.

Utkání v Hostouni je na programu v neděli 9. června od 17:00 na stadionu Vojtěcha Zeithamla.

Přijďte slávistickou rezervu podpořit před baráží o druhou ligu.

Baráž o druhou ligu následně proběhne 12. a 15. června, kdy se sešívaní střetnou s vítězem ČFL skupiny B, Velvary. První utkání je na programu ve Velvarech, odveta pak doma, na Xaverově. Časy zápasů budou upřesněny.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články