B-tým vstupuje do baráže o druhou ligu proti Velvarům | SK Slavia Praha
Více

B-tým vstupuje do baráže o druhou ligu proti Velvarům

Už ve středu 12. června B-tým vstoupí do baráže o druhou ligu. Slávisté se představí od 18:00 ve Velvarech.

Slávistická rezerva po vítězství v Hostouni završila putování ČFL skupinou A, a chystá se na baráž o druhou ligu. V té vyzve vítěze ČFL skupiny B, Velvary.

Velvary prošli soutěží s devatenácti výhrami, osmi remízy a třemi porážkami. Středočeši nasbírali celkem 65 bodů, o dva více než druhé Zápy. Z posledních pěti utkání dokázali získat deset bodů, poslední utkání však s rezervou Hradce Králové prohráli 1:0.

Středeční utkání se odehraje ve Velvarech v ulici Nábřeží 677. Vstupné je 70 Kč a parkování je možné v ulicích okolo areálu. Utkání můžete rovněž sledovat živě na TVCom.

Barážové zápasy o druhou ligu jsou na programu ve středu 12. června od 18:00 ve Velvarech, odveta je pak v sobotu 15. června od 10:15 na Xaverově. Slávisti, přijďte podpořit B-tým v postupu do druhé ligy!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články