Slávisté v U17 porazili Holandsko | SK Slavia Praha
Více

Slávisté v U17 porazili Holandsko

WEINGARTEN - V pondělním druhém střetnutí kvalifikace na mistrovství Evropy zvítězila Česká reprezentace do sedmnácti let nad výběrem Holandska 2:1. Obě branky Čechů vstřelili slávisté. Skóre otevřel hlavičkou po přímém volném kopu Valenty Marek Suchý. Druhou branku přidal Jiří Valenta, jenž proměnil penaltu za faul na Blažka. Lví podíl na konečném výsledku měl i brankář Michal Toma, který naopak pokutový kop soupeře těsně před přestávkou chytil. Ve druhém poločase sice soupeř snížil, na další branky se však nezmohl. Definitivní tečku mohl udělat ze třetí penalty v zápase další slávista Marcel Gecov, ale jeho tvrdá střela se odrazila od tyče.
WEINGARTEN - V pondělním druhém střetnutí kvalifikace na mistrovství Evropy zvítězila Česká reprezentace do sedmnácti let nad výběrem Holandska 2:1. Obě branky Čechů vstřelili slávisté. Skóre otevřel hlavičkou po přímém volném kopu Valenty Marek Suchý. Druhou branku přidal sám Jiří Valenta, jenž proměnil penaltu za faul na Blažka. Lví podíl na konečném výsledku měl i brankář Michal Toma, který naopak pokutový kop soupeře těsně před přestávkou chytil. Ve druhém poločase sice soupeř snížil, na další branky se však nezmohl. Definitivní tečku mohl udělat ze třetí penalty v zápase další slávista Marcel Gecov, ale jeho tvrdá střela se odrazila od tyče.

Česká republika "17" - Holandsko "17" 2:1 (2:0)
Branky: 21. Suchý, 36. z pen Valenta - 52. Anita
Sestava České republiky: Toma - Halama, Ginzel, Bodeček, Starý - Dohnálek, Suchý, Černý, Valenta (73. Dočkal)- Pilík (59. Gecov), Blažek

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Další články