Slavia prohrála v Brně | SK Slavia Praha
Více

Slavia prohrála v Brně

BRNO – Červenobílým se ve čtvrtém ligovém kole nedařilo. V nedělním večerním zápase podlehli v Brně 0:1. Hostům opět nevyšel úvod zápasu, v desáté minutě otevřel skóre zápasu exslávista Luděk Zelenka.
BRNO – Červenobílým se ve čtvrtém ligovém kole nedařilo. V nedělním večerním zápase podlehli v Brně 0:1. Hostům opět nevyšel úvod zápasu, v desáté minutě otevřel skóre zápasu exslávista Luděk Zelenka. Slavia se poté snažila vyrovnat, ve druhé půli Moravany zatlačila, gól však nevstřelila. V závěru zápasu ji naopak přibrzdilo přísné vyloučení Marka Suchého.

„Do zápasu jsme nevstoupili dobře, nechali jsme iniciativu Brnu, které mělo po standardkách šance. Tlak vznikal i tím, že se záhy končily naše útočné akce. Inkasovaná branka nás probrala, chybělo nám ale víc důrazu a agresivity ve finální fázi, kde jsme selhali. V druhé půli jsme si vynutili převahu, ale skórovat se nám nepodařilo. Když jsme se chtěli pokusit přeorganizovat obranu, tak nám náš záměr zhatilo vyloučení Marka Suchého," řekl slávistický trenér Karel Jarolím.

„Na Slavii jsme se dobře připravili, věděli jsme, co hrát. Mladí hráči oživili výkon našeho týmu. Jsem rád, že jsme neinkasovali a jednu branku dali a máme tři body," řekl po utkání trenér Brna Jozef Mazura.

Průběh utkání
Fotografie
Hlasy hráčů

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články