Ve středu letí Slavia do Londýna (nominace) | SK Slavia Praha
Více

Ve středu letí Slavia do Londýna (nominace)

PRAHA – Blíží se odveta 1. kola Poháru UEFA. Slavia ve středu ráno odletí na londýnské letiště Stansted, kde začne svoji misi, kterou po prohraném prvním kole na Strahově s Tottenhamem Hotspur označil trenér Karel Jarolím jako pokus o malý zázrak. <br />Fotbalisté se sejdou na Strahově v osm hodin, na ruzyňský terminál 2 se vydají společně. Odlétá se v deset hodin. V britské metropoli najde výprava ubytování v hotelu Waltham Abbey Mariott. Odvetné utkání na White Hart Lane začne ve čtvrtek ve 21 hodin našeho času, vysílat ho bude televizní kanál Eurosport. Na našem webu se můžete těšit na kompletní zpravodajství z obou dnů, které slávisté na ostrovech stráví, včetně fotogalerií a přímé on-line reportáže.

PRAHA – Blíží se odveta 1. kola Poháru UEFA. Slavia ve středu ráno odletí na londýnské letiště Stansted, kde začne svoji misi, kterou po prohraném prvním kole na Strahově s Tottenhamem Hotspur označil trenér Karel Jarolím jako pokus o malý zázrak.

Fotbalisté se sejdou na Strahově v osm hodin, na ruzyňský terminál 2 se vydají společně. Odlétá se v deset hodin. V britské metropoli najde výprava ubytování v hotelu Waltham Abbey Mariott.

Odvetné utkání na White Hart Lane začne ve čtvrtek ve 21 hodin našeho času, vysílat ho bude televizní kanál Eurosport. Na našem webu se můžete těšit na kompletní zpravodajství z obou dnů, které slávisté na ostrovech stráví, včetně fotogalerií a přímé on-line reportáže.

Nominace na zápas proti Tottenhamu:

Brankáři: Kozáčik, Diviš

Obránci: Hubáček, Švec, Latka, Aračič, Suchý, Dosoudil

Záložníci: Janda, Švento, Krajčík, Jarolím, Kalivoda, Hrdlička

Útočníci: Vlček, Gaúcho, Fořt, Necid

 

Z nominace vypadl obránce Jan Vorel, který si bohužel v utkání v Plzni přivodil zranění stehenního svalu.

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články