Šmicer potěší děti z dětských domovů | SK Slavia Praha
Více

Šmicer potěší děti z dětských domovů

PRAHA – V sobotu 6. října se na Hanspaulce konají Sportovní hry pro děti z dětských
PRAHA – V sobotu 6. října se na Hanspaulce konají Sportovní hry pro děti z dětských domovů. Akci pořádá Nadační fond Plaváček, partnerem akce je SK Slavia Praha. Děti od 5 do 18 let budou soutěžit v několika disciplínách. Na programu je fotbal, sprint, skok do dálky, přehazovaná a stolní tenis.

Malé sportovce přijde potěšit i záložník Slavie Vladimír Šmicer. Autogramiáda začíná ve 12 hodin. Ti nejúspěšnější účastníci her dostanou od Slavie dárky, které jim předá Vladimír Šmicer.

Sportovní klání začíná v 10 hodin dopoledne, konec se předpokládá kolem 17. hodiny. Sportovního dne se zúčastní více než 200 dětí z dětských domovů.

Do Sportovního areálu Hanspaulka dorazí také manželé Juraj a Deána Jakubiskovi, kteří jsou zakladateli Nadačního fondu Plaváček.

Cesta do sportovního areálu Hanspaulka: ·
metrem: - Výstup na stanici Hradčanská (trasa metra „A“). Východ směr Hanspaulka, po schodech nahoru - Nahoře budete mít za zády vlakové koleje, po pravé straně je přes ulici Restaurace Dejvická Sokolovna - Přejděte ulici a jděte směrem dolů (kolem restaurace) asi 20 metrů k nástupní zastávce autobusu č. 131. Autobus jezdí zhruba každých 20 minut. Výstup z autobusu na zastávce „Hanspaulka“ - Po výstupu z autobusu přejděte ulici a přímo proti vám bude kolmá ulice na tu, po které jste přijeli. Touto ulicí se dáte z kopce dolů a po zhruba 3 minutách chůze po levé straně dojdete k ZŠ Hanspaulka (ulice Sušická) a sportovnímu areálu Hanspaulka - Tam bude probíhat registrace sportovců mezi 9:00 až 9:30 hodin ·

autem: - Z Vítězného náměstí směr letiště, na druhém semaforu doprava, do kopce směrem do ulice „Šárecká“. Potom následuje ulice Na Hanspaulce, odtud vjedete do ulice Sušická

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články