V Edenu se bude pít Pepsi | SK Slavia Praha
Více

V Edenu se bude pít Pepsi

V Edenu se budou pít nealkoholické nápoje Pepsi. Multifunkční areál Eden a fotbalový klub SK Slavia Praha uzavřely s Pepsi dlouhodobou smlouvu o partnerství.
V Edenu se budou pít nealkoholické nápoje Pepsi. Multifunkční areál Eden a fotbalový klub SK Slavia Praha uzavřely s Pepsi dlouhodobou smlouvu o partnerství. Spojily se tak s proslulou značkou, jejíž historie sahá do roku 1898.

„Máme radost z toho, že naši fanoušci a hráči budou pít nápoje společnosti, která má staletou tradici stejně jako náš klub,“ uvedl generální ředitel SK Slavia Praha Petr Doležal.

„Značka Pepsi se angažuje ve špičkovém sportu a kultuře a její spojení s komplexem v Edenu je pro všechny jednoznačným přínosem,“ okomentoval za E Side Property Ltd. čerstvé partnerství Alexandr Kliment.

„Jsme hrdí na to, že jsme se stali partnery nejmodernějšího areálu v ČR, který je zároveň stadionem jednoho z nejslavnějších klubů české fotbalové historie – SK Slavia Praha. Pepsi vždy sází na ty nejlepší, čehož důkazem je i spolupráce s SK Slavia a areálem Eden,“ řekl Bronislav Matyšek, marketingový ředitel Pepsi Americas.

Nový partner multifunkčního areálu, General Bottlers ČR, je součástí nadnárodní společnosti Pepsi Americas a vyrábí a distribuuje nealkoholické nápoje mezinárodních značek, Pepsi, Mirinda, 7Up, Schweppes, Canada Dry, Dr Pepper, Lipton Ice Tea, Adrenaline Rush, Gatorade a také široké portfolio značky TOMA. Součástí sortimentu jsou i bramborové lupínky Lay´s.

Kromě reklamní kampaně, které se letos zúčastní takové fotbalové hvězdy jako David Beckham, Thierry Henry, Ronaldinho nebo třeba Martin Fenin, Pepsi „vykopává“ 1. května i spotřebitelskou soutěž o atraktivní ceny.

Pepsi se bude aktivně podílet už na slavnostním otevření Multifunkčního areálu Eden. Zajistí část doprovodného programu. Návštěvníci slavnostní akce dostanou Pepsi MAX a Lay's Apettite Stix zdarma a můžou vyhrát atraktivní Pepsi fotbalové dárky.

Pepsi v Edenu – 7. května 2008
Součástí slavnostního otevření bude bohatý doprovodný Pepsi program
- Návštěvníci dostanou Pepsi Max zdarma
- Návštěvníci dostanou zdarma novinku Lay´s – bramborové hranolky Stix
- Návštěvníci si budou moci zahrát fotbal na herních konzolích X-box 360, jež je i hlavní výhrou v Pepsi & Lay´s spotřebitelské soutěži, která „vykopává“ 1. května.
- A hlavně - připraveny budou dárky od Pepsi – fotbalové míče, fotbalové tašky a sportovní nápoje Gatorade.

(Nabídku budou moci návštěníci využít na vybraných místech areálu v Edenu)

Aktuálně

Totální podcast se Stanislavem Vlčkem

18. 5. 2024
Bývalý kanonýr a hrdina legendárního večera na Strahově. Dnes vedoucí A-týmu. Stanislav Vlček se v novém díle Totálního podcastu rozpovídal o Slavii, Belgii nebo o tom, jaké je to starat se o kabinu, ale přitom být stále její součástí.

ONLINE: Od 14:00 venku proti Spartě

17. 5. 2024
Slávistky čeká poslední venkovní zápas sezony. Od 14:00 vyzvou na Proseku Spartu v přímém přenosu na TVCOM. Jakou sestavu vybral pro toto utkání trenérský štáb?

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

Další články