Marka Jankulovského doprovázel slávista | SK Slavia Praha
Více

Marka Jankulovského doprovázel slávista

PRAHA – Jedinečný zážitek si odnesl z úvodního utkání evropského šampionátu Česko – Švýcarsko hráč mladší přípravky Slavie (ročník 1999) David Bílek.
PRAHA – Jedinečný zážitek si odnesl z úvodního utkání evropského šampionátu Česko – Švýcarsko hráč mladší přípravky Slavie (ročník 1999) David Bílek. Malý slávista společně s dalšími deseti dětmi z Česka doprovázel české reprezentanty na hřiště. David dělal doprovod Fotbalistovi roku 2007 Markovi Jankulovskému.

„Zároveň také dostal zodpovědný úkol ze strany organizátora, aby odvedl malé fotbalisty, kteří hráče doprovázeli, ze hřiště. Odcházel jako první za českou vlajkou a ostatní kluci šli za ním. Zvládl to prý na jedničku, dostal velkou pochvalu, že včas odešel z plochy a že nedošlo k žádnému zpoždění. Pro všechny malé hráče to byl jedinečný životní zážitek a pro nás rodiče také,“ řekla našemu webu pyšná maminka Davida Bílka.

V rámci mezinárodního projektu Doprovod hráčů od společnosti McDonald's byla v České republice vybrána vítězná sestava jedenácti školáků, která doprovázela české reprezentanty při úvodním utkání evropského šampionátu na stadion v Basileji.

Zájemci zasílali fotky na téma: Jak fandí české reprezentaci. Z více než jednoho a půl tisíce přihlášek vybrala odborná porota padesát dětí, které se zúčastnily řady dovednostních a vědomostních soutěží. Teprve potom byla určena vítězná „jedenáctka“. David Bílek byl z Prahy vybrán jako jediný.

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články