Vaniak: O gól jsme si koledovali | SK Slavia Praha
Více

Vaniak: O gól jsme si koledovali

EDEN – Až druhého listopadu po jedenácti hodinách a padesáti pěti minutách přišel Martin Vaniak v letošní sezoně o svoji neprůstřelnost na novém stadionu v Edenu.
EDEN – Až druhého listopadu po jedenácti hodinách a padesáti pěti minutách přišel Martin Vaniak v letošní sezoně o svoji neprůstřelnost na novém stadionu v Edenu. „Mrzí nás to asi všechny, bylo to naší chybou, kterou jsme soupeři šanci nabídli. Ale celý druhý poločas jsme si o to koledovali, nehráli jsme tak dobře jako v tom prvním,“ nehledal výmluvy po zápase brankář Martin Vaniak.


„Stalo se, ale já jsem rád za tři body, soupeř v závěru vsadil na útok a snažil se vyrovnat,“ popsal závěr střetnutí náš gólman. „Hrajeme na nulu vždycky, člověk ji chce udržet i v zápasech, které vyhráváme tři nula,“ vrátil se Vaniak ještě ke konci série.


„Fanoušci jsou čím dál tím lepší, chodí jich stále víc, snad se ještě do konce podzimu dočkáme vyprodaného stadionu i v lize, a to fandění to je stále větší paráda,“ poděkoval Martin Vaniak zaplněnému Edenu.


S autorem dvou branek Tomášem Necidem přineseme celý rozhovor, tak prozatím jenom jeden jeho hlas: „Oba centry od Vládi i od Mateje byly naprosto nádherné, klobouk dolů, mně stačilo jenom jejich centry proměnit v branky.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články