Béčko podruhé v řadě bez branek | SK Slavia Praha
Více

Béčko podruhé v řadě bez branek

PRAHA/STRAHOV - Slávistická juniorka podruhé v řadě remizovala 0:0, po Plzni se střelecky neprosadila ani v domácím prostředí proti Krči.

PRAHA/STRAHOV - Slávistická juniorka podruhé v řadě remizovala 0:0, po Plzni se střelecky neprosadila ani v domácím prostředí proti Krči.

Utkání začalo opatrně, oba týmy kombinovaly mezi šestnáctkami s velkým množstvím nepřesností, takže první šance přišla až po půlhodině hry. Šikličův volný přímý kop zapadl do změti hráčů ve vápně, gólman míč chytil, ale následně zase upustil, ale naši hráči stříleli jen do boční sítě.

Ve 38. minutě vystihl míč na hranici vápna kapitán Held, střílel prudce po zemi, brankář Frydrych míč upustil, ale zkrotil ho dřív než se k němu dostali dotírající Held s Černým. Před koncem poločasu se ke slovu dostali také hosté, Dubský přihrál na hranici vápna Kočímu, jeho střela šla těsně vedle.

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, měli dvě šance, ale střela Kočího ani Alawariho v síti neskončila. Po hodině hry centroval do vápna Held, vystřídavší Petr Hošek ale hlavičkoval mimo. O chvíli později střílel Kordiak křižně zprava, tečovaná střela ale šla těsně vedle Vorlovy branky.

Zbytek utkání byl poznamenán velkým počtem zkažených přihrávek, Slavia tlačila, hostré se snažili o brejkové situace, branku ale 120 diváků nevidělo.

Po dlouhodobém zranění a následné rekonvalescenci nastoupil poprvé v sezoně do zápasu obránce František Dříźďal a odehrál celých devadesát minut.

„Poněkolikáté jsme remizovali 0:0, naše útočná fáze není dobrá. Je jedno, který útočník hraje. Ti hráči se ještě nepřenesli před dorost a je toho na ně moc," řekl po utkání zklamaný trenér Miroslav Janů.

„Měli jsme dvě tři šance, hosté měli dvě, na branku šla jen jedna střela, s tou si Vorel poradil," pokračoval.

„Co se týče Šikliče a Dřížďala, tak ta pauza je na obou znát, ještě to nebylo ideální. Zrovna dneska jsme narazili na těžké mužstvo, osmdesát procent kádru hrálo ještě loni druhou ligu, proti jejich obraně jsme se neprosadili," zakončil své hodnocení kouč.

Slavia - Sparta Krč 0:0

Slavia: Vorel - Dřížďal, Jan Hošek, Kobler, Šiklič (78. Koreš) - Vácha, Cissé (48. Šimeček), Javorek, Held, Černý - Gulajev (36. Petr Hošek)

Krč: Frydrych - Nešpor, Havlíček, Horkavý, Waldhauser - Kunt (67. Hašler), Kordiak, Dubský, Soukup (40. Kounovský) - Alawari (78. Hubený), Kočí

ŽK: Jan Hošek - Alawari

Diváci: 120

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články