Fotbalisté vybrali nejhezčí draky | SK Slavia Praha
Více

Fotbalisté vybrali nejhezčí draky

EDEN - Třicet jedna draků se slétlo do soutěže o nejhezčího slávistického draka, kterou pořádala společnost sinne. Všechny příspěvky do soutěže se sešly ve fanshopu v Edenu.
EDEN - Třicet jedna draků se slétlo do soutěže o nejhezčího slávistického draka, kterou pořádala společnost sinne. Všechny příspěvky do soutěže se sešly ve fanshopu v Edenu.

Trojčlenná porota - Marek Suchý, Dušan Švento a Jakub Diviš pak musela mezi všemi vybrat toho nejhezčího. Po dlouhém a těžkém rozhodování nakonec zvolila draka z Dětského domova Dlažkovice, druhý byl drak Jirky Tomčišina a třetí drak z Dětského domova v České Kamenici.

Na všechny účastníky soutěže čeká ve fanshopu v Edenu dárek - šála, fotografie vašeho draka s fotbalisty a podpisové kartičky. Vítězný drak získal dárkový poukaz na 10 000 Kč pro nákup ve fashopu.

Ceny pro všechny zúčastněné dětské domovy budou předány dětem prostřednictvím nadačního fondu Plaváček.

Výsledky:
1. místo Dětský domov Dlažkovice
2. místo Jirka Tomčišin
3. místo Dětský domov Česká Kamenice

Draci budou přesunuti do skladu, aby vyzdobili výlohy zase příští podzim.

Všem zúčastněným děkujeme za jejich krásné příspěvky do soutěže a těšíme se s vámi znovu v hledišti stadionu!

Reportáž Fanklub TV z výběru draků si můžete prohlédnout zde.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články