Béčko veze z Varnsdorfu tři body | SK Slavia Praha
Více

Béčko veze z Varnsdorfu tři body

PRAHA - Slávistická juniorka zakončila úspěšnou podzimní část sezony výhrou ve Varnsdorfu 0:1. Tři body zajistil týmu pokutový kop v nastaveném čase, který proměnil kapitán Held.

PRAHA - Slávistická juniorka zakončila úspěšnou podzimní část sezony výhrou ve Varnsdorfu 0:1. Tři body zajistil týmu pokutový kop v nastaveném čase, který proměnil kapitán Held.

 

„Celý týden jsme se připravovali na to, že budeme hrát na umělé trávě, nic nás nepřekvapilo, vyrovnali jsme se s tím dobře,“ začal komentář k utkání trenér Miroslav Janů.

 

„Byli jsme lepším týmem, kombinovali jsme, ale šlo to dobře jen po vápno, což je naše slabina. Měli jsme dost pološancí, do vyložené příležitosti jsme se nedostali,“ pokračoval kouč.

 

„Ve druhé půli jsme měli posledních 20 minut drtivý nápor, chtěli jsme vyhrát, což se nakonec podařilo. Obránce Varnsdorfu nesmyslně fauloval Váchu, penaltu s přehledem proměnil Held,“ popsal vývoj druhé půle.

 

„S podzimem jsem spokojený, dostali jsme se na druhé místo v tabulce. Do přípravy na jarní část sezony půjdeme v klidu, bude se nám dobře pracovat. Hráčům bych chtěl poděkovat za jejich přístup k zápasům,“ zakončil své hodnocení trenér Janů.

 

Utkání se mělo hrát původně 23. listopadu, zápas byl ale z důvodu nezpůsobilosti hrací plochy odložen.

 

Varnsdorf – Slavia 0:1 (0:0)

Branky: 90. Held (pen.)

Varnsdorf: Macháček - Ginzel, Svojtka, Vrabec (88. Macháček), Křemen, Grubhoffer, Havel, Formáček (80. Laušman), Jakobovský, Vaško, R. Mach.

Slavia: Vorel – Kindel, Jan Hošek, Starý, Held – Vácha, Javorek, Šimeček, Milan Černý – Honka (90. Gulajev), Novotný (74. Petr Hošek)

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články