Slávisté se chystají na Budějovice | SK Slavia Praha
Více

Slávisté se chystají na Budějovice

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Na hlavním stadionu v Synot Tip Areně se ve středu připravovali slávisté na druhé jarní kolo proti Dynamu České Budějovice, které bude jejich prvním jarním vystoupením před domácím publikem.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Na hlavním stadionu v Synot Tip Areně se ve středu připravovali slávisté na druhé jarní kolo proti Dynamu České Budějovice, které bude jejich prvním jarním vystoupením před domácím publikem.


Hlavní náplní tréninku byla hra na dvě branky, do které se zapojili také všichni asistenti trenéra. S týmem byl na hřišti už také záložník Petr Trapp, který stejně jako Adam Hloušek nedohrál strahovský zápas proti Bohemians Praha. 


Adama Hlouška čeká specializované vyšetření zraněného kolena ve čtvrtek v Mnichově, po něm bude také znát délku léčby.


S kondičním trenérem Janem Netscherem trénují rekonvalescenti Josef Kaufman, Jaroslav Černý, Jan Hošek a Petr Mareš. Ti už mají do svého programu zařazenu také individuální připravu s míčem.


V posilovně se připravoval Benjamin Vomáčka, který má na kotníku pevnou fixaci a při chůzi se neobejde bez berlí.


Reprezentační pauza tentokrát trenérům kádr nezúžila, výjimkou je brankář Deniss Romanovs, který odcestoval na přátelský zápas Lotyšska v daleké Angole.


S béčkem se připravují Filip Duranski a Jan Mikula, oba čeká v sobotu generálka slávistické rezervy od 10 hodin na umělé trávě v Edenu proti Voticím.


Individuální trénink zaměřený na dohnání fyzické kondice má na programu záložník Tijani Belaid.


Červenobílí se poprvé v jarní sezoně představí v Synot Tip Areně v pondělí s výkopem od 17:30, nastoupí proti Dynamu České Budějovice, ve kterém působí na hostování Ladislav Volešák. Ten do tohoto utkání ale nezasáhne, kluby se v dohodě o jeho hostování dohodly na tom, že ve vzájemném zápase nastoupit nemůže.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články