C-dorost s Teplicemi bez branek | SK Slavia Praha
Více

C-dorost s Teplicemi bez branek

PRAHA - Slávistický C-dorost remizoval v dohrávce s Teplicemi 0:0.

PRAHA - Slávistický C-dorost remizoval v dohrávce s Teplicemi 0:0.

 

Středeční dohrávané utkání Celostátní ligy mladšího dorostu jsme sehráli na rozbahněné trávě v Teplicích. V prvním poločase jsme měli veliký problém se souhrou a především s dlouhými nakopávanými míči soupeře za naši obranu. Navíc vzadu jsme si sami komplikovali situaci s rozehrávkou a míč jsme ztráceli zbytečnými nepřesnostmi. Nevyhrávali jsme ani osobní souboje uprostřed hřiště a nedokázali jsme míč udržet ani v útoku. První poločas to byl spíše boj uprostřed hřiště a pohledných fotbalových akcí příliš k vidění nebylo.

 

Do druhé půle jsme vstoupili se snahou hrát více po stranách hřiště a vytvořit centrovanými míči větší tlak na obranu soupeře. To se nám poměrně dařilo a ve druhém poločase jsme byli jednoznačně lepším týmem. Daleko lépe jsme kombinovali a drželi častěji míč na svých kopačkách. Dostávali jsme se zejména po odražených míčích i do zakončení, bohužel jsme často trefovali bránící hráče soupeře. Zakončovali jsme daleko více a častěji, gólová efektivita však chyběla. Největší šanci spálil J.Bazal, který po krásném přízemním centru Šitticha přestřelil bránu z jasné gólové pozice. V závěru jsme přešli dokonce i na hru se 3 obránci vzadu a 3 útočníky vepředu, ale ani tato varianta nepomohla ke vstřelení branky.

 

„Mrzí mě v tomto zápase především prohospodařený první poločas, který se nám vůbec nepovedl. Ale především jsem zklamán naší efektivitou v zakončení a malým důrazem v pokutovém území soupeře. Hráči si musí uvědomit, že góly nejsou dílem náhody, ale především výsledkem odvahy a touhy chtít branku vstřelit. A to se týká všech hráčů na hřišti,“ hodnotil utkání trenér C-dorostu Miroslav Jíra.

 

C-dorost: FK Teplice - SK Slavia Praha 0:0

Slavia: Hrubeš, Herc (66. Suk,Duga, Mac (59. Ďurša), Malcharek, Šittich, Bazal (70. Hubálek), Zmrhal, Kolmistr (52. Ptáček), Růžička, Synek

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články