C-dorost s Teplicemi bez branek | SK Slavia Praha
Více

C-dorost s Teplicemi bez branek

PRAHA - Slávistický C-dorost remizoval v dohrávce s Teplicemi 0:0.

PRAHA - Slávistický C-dorost remizoval v dohrávce s Teplicemi 0:0.

 

Středeční dohrávané utkání Celostátní ligy mladšího dorostu jsme sehráli na rozbahněné trávě v Teplicích. V prvním poločase jsme měli veliký problém se souhrou a především s dlouhými nakopávanými míči soupeře za naši obranu. Navíc vzadu jsme si sami komplikovali situaci s rozehrávkou a míč jsme ztráceli zbytečnými nepřesnostmi. Nevyhrávali jsme ani osobní souboje uprostřed hřiště a nedokázali jsme míč udržet ani v útoku. První poločas to byl spíše boj uprostřed hřiště a pohledných fotbalových akcí příliš k vidění nebylo.

 

Do druhé půle jsme vstoupili se snahou hrát více po stranách hřiště a vytvořit centrovanými míči větší tlak na obranu soupeře. To se nám poměrně dařilo a ve druhém poločase jsme byli jednoznačně lepším týmem. Daleko lépe jsme kombinovali a drželi častěji míč na svých kopačkách. Dostávali jsme se zejména po odražených míčích i do zakončení, bohužel jsme často trefovali bránící hráče soupeře. Zakončovali jsme daleko více a častěji, gólová efektivita však chyběla. Největší šanci spálil J.Bazal, který po krásném přízemním centru Šitticha přestřelil bránu z jasné gólové pozice. V závěru jsme přešli dokonce i na hru se 3 obránci vzadu a 3 útočníky vepředu, ale ani tato varianta nepomohla ke vstřelení branky.

 

„Mrzí mě v tomto zápase především prohospodařený první poločas, který se nám vůbec nepovedl. Ale především jsem zklamán naší efektivitou v zakončení a malým důrazem v pokutovém území soupeře. Hráči si musí uvědomit, že góly nejsou dílem náhody, ale především výsledkem odvahy a touhy chtít branku vstřelit. A to se týká všech hráčů na hřišti,“ hodnotil utkání trenér C-dorostu Miroslav Jíra.

 

C-dorost: FK Teplice - SK Slavia Praha 0:0

Slavia: Hrubeš, Herc (66. Suk,Duga, Mac (59. Ďurša), Malcharek, Šittich, Bazal (70. Hubálek), Zmrhal, Kolmistr (52. Ptáček), Růžička, Synek

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články