Akce na zápas s Libercem | SK Slavia Praha
Více

Akce na zápas s Libercem

Dvě piva za 50 korun
SYNOT TIP ARENA/EDEN – Ve čtvrtek 25. března na zápas Slavie s Libercem připravila společnost Nopanera akci pro všechny fanoušky, kteří mají rádi pivo. Dvě piva si budou moci pořídit za padesát korun.

Tato slevová akce bude platit u stánku s pivem, který najdete u slávistického fanshopu FANzone, otevřen bude kolem 17 hodiny. Akce také platí uvnitř celého stadionu ve stáncích s občerstvením. Akce dvě piva za padesát korun potrvá do začátku zápasu, tedy do 19 hodin.

Společnost Nopanera připravila slevovou akci i pro členy Fanklubu – po celou dobu zápasu si mohou zakoupit dva nápoje za 60 korun (po předložení kartičky Fanklubu).

V sektoru Rodiče a děti bude probíhat ochutnávka popcornu. O přestávce proběhne v sektoru Rodiče a děti tradiční autogramiáda s vybraným hráčem A-týmu. Děti se navíc mohou těšit na slávistické dárky.

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články